19.1.22

Περιμένει «στραβοπάτημα»...


Ο Neo γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν κομίζει γλαύκας εις τας Αθήνας με την αποκάλυψη που θα κάνει τώρα: ο Γιώργος Κύρτσος θα διαγραφεί στο επόμενο «στραβοπάτημά» του, καθώς μετά την δημόσια πολιτική αποδοκιμασία του από τον... κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, είναι σαφές ότι η υπομονή του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εξαντληθεί. 

«Ο κ. Κύρτσος έχει επιδιώξει, εδώ και πάρα πολύ καιρό, μια συγκεκριμένη τακτική. Όλοι νομίζω ότι καταλαβαίνουμε ποιες είναι οι επιδιώξεις και οι προθέσεις του», είχε επισημάνει ο κ. Οικονόμου, με τον Κύρτσο να τον κατηγορεί στο twitter ότι… «κινείται εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου»! «Ο κ. Οικονόμου έδειξε ότι δεν με θεωρούν πολύ δικό τους», είπε και χθες στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ενώ εξήγησε γιατί ο ίδιος διαφώνησε με τον χειρισμό του θέματος Βαξεβάνη: «Είμαστε διατεθειμένοι να υποστούμε φθορά ευρωπαϊκού επιπέδου κυνηγώντας τον Βαξεβάνη; Πρέπει να συζητάμε αν υπάρχει ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα και αν είμαστε η Ουγγαρία ή Πολωνία της Μεσογείου;», σχολίασε δηκτικά, προειδοποιώντας ότι ενδέχεται να υπάρξουν «ευρωπαϊκές αντιδράσεις» εναντίον της Ελλάδας για τα θέματα της ελευθερίας του Τύπου.

Μιλώντας, πάντως, για το ενδεχόμενο διαγραφής του, έδειξε ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, δε θα… πέσει από τα σύννεφα: «αποκλείεται να παραιτηθώ, επειδή υποστηρίζω τις απόψεις μου. Εάν κάποιον τον ενοχλούν οι απόψεις μου και πρέπει να διαγραφώ προφανώς κάποιο λάθος γίνεται», συνέχισε, προσθέτοντας: «να δούμε αν θα διαγραφώ». Πάντως, πηγές του Neo στο Μαξίμου επιμένουν ότι… θα δει σύντομα…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: