17.1.22

Κόντρα Βούλτεψη-Ηλιόπουλου - «Κυβέρνηση που έχει αποτύχει»...


Τα ξίφη τους διασταύρωσαν το πρωί της Δευτέρας η υφυπουργός Μετανάστευσης, Σοφία Βούλτεψη και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή το περιστατικό που σημειώθηκε με τον... Παύλο Πολάκη σε μεζεδοπωλείο στο τέλος της περασμένης εβδομάδας.

Αναφερόμενη σε όσα έγιναν και στην απόφαση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να επέμβει όταν αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο στον υπάλληλο του καταστήματος, η κυρία Βούλτεψη είπε: «Ο βουλευτής, ο υπουργός, το δημόσιο πρόσωπο δεν έχει καμία δουλειά. Αν αισθάνθηκε τόσο βαθιά μέσα του το άδικο, αν τον έπνιξε με τον ψαρομεζέ». Την ίδια ώρα κατηγόρησε τον κ. Ηλιόπουλο πως ότι λέει είναι ψέμα και πως είναι ο βασικός μοχλός του ψεύδους και της διαστρέβλωσης. «Δεν είναι το θέμα ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Δεν έχει καμία δουλειά να ανακατευτεί πολιτικός», επεσήμανε.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Φαίνεται ξεκάθαρα ότι κόπηκε άδικα πρόστιμο σε έναν εργαζόμενο της εστίασης. Και από την άλλη κάνω πλάτη στους εργοδότες που παραβιάζουν τα εργασιακά δικαιώματα. Η μεγάλη εικόνα είναι μιας κυβέρνησης που έχει αποτύχει στην πανδημία, στην ακρίβεια». «Η λογική της Νέας Δημοκρατίας είναι να κόβει πρόστιμα στους ανθρώπους όταν τρώνε και πίνουν και την ίδια στιγμή να κάνει πλάτες στους μεγάλους εργοδότες που παραβιάζουν τα ωράρια και διαλύουν τα εργασιακά δικαιώματα», πρόσθεσε...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: