26.1.22

Ζημιές στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου... ...από την έκρηξη στη Συγγρού.
ΦΩΤΟ...

«Σκηνικό πολέμου» δημιούργησε η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο εξαώροφο κτίριο της λεωφόρου Συγγρού.


Η έκρηξη προκάλεσε...

ζημιές σε πολλά γειτονικά κτίρια, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.


Ο ηθοποιός μένει ακριβώς απέναντι, από το σημείο που σημειώθηκε η έκρηξη.


Πριν λίγη ώρα, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα τόσο από τη ζημιά που προκλήθηκε στο διαμέρισμά του, όσο και από το συμβάν.


Όχι μόνο έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού του, αλλά έπεσαν μαζί και τα κουφώματα. «Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης», έγραψε.


χαραλαμποπουλος

Σε δεύτερο story που ανάρτησε, με μία θολή εικόνα, περιγράφει τη ζάλη που του προκάλεσε το σοκ που έζησε. «Χωρίς φίλτρο, αλλά αντικατοπτρίζει το σοκ και τη ζάλη μετά την έκρηξη».

χαραλαμποπουλος2


Τέλος, δημοσίευσε ένα ακόμα στιγμιότυπο από την χαοτική εικόνα που επικρατούσε στον δρόμο κάτω από το σπίτι του το πρωί, με τα οχήματα της πυροσβεστικής να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε κατά την έκρηξη. «Τι μας ξημέρωσε», έγραψε χαρακτηριστικά. 


χαραλαμποπουλος3

 

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ηταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!» έγραψε από την πλευρά της στο Facebook η σύζυγος του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, Λίνα Πρίντζου.  
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: