23.1.22

Κύριε Γεραπετρίτη, κάνατε αναπάντητη στον Μένιο Φουρθιώτη;...


Ήταν σε συζήτηση στη Βουλή για τη λίστα Πέτσα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας ρωτούσε κατά πρόσωπο τον Γιώργο Γεραπετρίτη, αν γνώριζε τον Μένιο Φουρθιώτη: «Με ποια κριτήρια αναγγείλατε ότι θα δώσετε χρήματα ακόμα και στον Φουρθιώτη; Στον κύριο Φουρθιώτη δώσατε χρήματα κύριε Γεραπετρίτη, γιατί; Είχατε κάποια ιδιαίτερη επικοινωνία μαζί του, τον... γνωρίζατε; Δώστε μία απάντηση σε αυτό γιατί πολλοί λένε στην κυβέρνηση ότι "δεν είχαμε εμείς επαφές με τον Φουρθιώτη, ο κ. Γεραπετρίτης είχε". Σας δίνω μία ευκαιρία να δώσετε απαντήσεις».


Δεν απάντησε φυσικά ο κ. Γεραπετρίτης, απάντησε όμως ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης. Στις 21 Ιανουαρίου έγραψε στο facebook: «Κύριε Τσίπρα σύντομα θα σας λυθεί η απορία... θα μπορούσατε να ρωτήσετε εμένα για την απορία σας και θα μπορούσα να σας απαντήσω και να σας αποδείξω με αποδείξεις εάν με γνωρίζει κάποιος ή όχι!!! Στην διάθεση σας».


Σήμερα λοιπόν ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύπτει, με screenshot από το τηλέφωνό του που ανέβασε στα social media, μια σειρά από τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας. Γράφει, συγκεκριμένα: «Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζεται... αρχίζω με αυτή την δημοσίευση και έρχονται και γραπτά μηνύματα».

Δεν ξέρουμε αν το screenshot είναι πραγματικό, ξέρει σίγουρα όμως ο κ. Γεραπετρίτης. Και πρέπει να απαντήσει αν μιλούσε καθημερινά με τον Μένιο Φουρθιώτη. Και τι τέλος πάντων έλεγαν. Και να απαντήσει και ο Νίκος Ρωμανός. Είναι αυτός ή πρόκειται για συνεπωνυμία και συνωνυμία;


Κι «έρχονται και γραπτά μηνύματα» διαμηνύει ο Μένιος. Η κυβέρνηση των αρίστων τι να λέει άραγε... 

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: