2.12.21

Στα χέρια αστυνομικών η... αποσυμφόρηση των φυλακών;...


Τι έγινε τελικά με τους εγκληματίες και τους βαρυποινίτες που αλωνίζουν ελεύθεροι κι ωραίοι στην χώρα; Εκεί που κοντέψαμε να πειστούμε από τα ΜΜΕ Πέτσα και τα σημερινά κυβερνητικά στελέχη ότι για όλα φταίει ο Νόμος Παρασκευόπουλου που έβγαζε εγκληματίες από τη φυλακή λίγο πριν ολοκληρώσουν την έκτιση της ποινής τους, ξαφνικά μαθαίνουμε ότι οι... πραίτορες με το αζημίωτο τους ξέπλεναν και τους μεταμόρφωναν σε αθώες περιστερές έτοιμες να ανοίξουν ξανά τις φτερούγες τους!

Μάλιστα οι παντογνώστες (και) του ποινικού δικαίου πρωθυπουργός και υπουργοί από το φόβο και μόνο της ιδέας του Νόμου Παρασκευόπουλου -έστω κι αν είχε στο μεταξύ καταργηθεί- όρθωσαν το υψηλό τους ανάστημα και είπαν στους ειδικούς και στους επιστήμονες ότι θέλουμε ακόμα βαρύτερες τιμωρίες και αποκλεισμό από κάθε προσπάθειας επανένταξης ακόμα και όσων εκπλήρωσαν το χρέος τους στην πολιτεία με πολύχρονες καθείρξεις.

Και βγήκε χθες ο κ. Θεοδωρικάκος αυτή τη φορά όχι για να συγχαρεί αστυνομικούς που εν ψυχρώ δολοφόνησαν ένα 18χρονο παιδιά και συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους, αλλά για να κουνήσει το δάχτυλο στους επίορκους που τα πήραν χοντρά για να... διευκολύνουν βαρυποινίτες. 

Είναι βέβαια κι αυτός ένας τρόπος ...αποσυμφόρησης, αρκεί βέβαια να υπάρχει χρήμα και βούληση!...

Α.Ψ.

Παρασκήνια

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: