7.12.21

Ένα ασυγκράτητο μίσος, μια οργή...


Συνεχίζεται σήμερα από νωρίς το πρωί η δικη για την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου...

Κατά την διάρκεια της εξέτασης των μαρτύρων τοποθετήθηκε ένας αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρέθηκε στο σκηνικό της δολοφονίας από την στιγμή που ο κοσμηματοπωλης κλωτσούσε τον Ζακ. «Είδα δύο ανθρώπους να κλωτσάνε τη βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου που το ήξερα, γιατί περνούσα από εκεί συχνά. Ήταν μέσα ένας νεαρός και αυτά που είδα εγώ, το τονίζω, αυτά που είδα εγώ, ήταν ότι είχε πιάσει την ταμειακή και προφανώς ήταν βαριά και την άφησε. Δεν προσπαθούσε να την παραβιάσει, απλά την έπιασε. Μετά έπιασε τον πυροσβεστήρα και παραπατούσε. Αργότερα έρποντας μπήκε σε μια υποδοχή στη βιτρίνα, στην οποία οι κύριοι είχαν ήδη κάνει φθορά. Υπήρχαν πολλά χτυπήματα, που τον πέτυχαν στο κεφάλι γιατί τον καταλάβαινα που μαζευόταν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην κατάθεσή του ο μάρτυρας.

«Πήγαν μετά οι αστυνομικοί και δεν ξανασηκώθηκε»

Περιγράφοντας με σαφή τρόπο τα όσα είδε εκείνο το μεσημέρι στην οδό Γλάδστωνος, ο μάρτυρας τόνισε: «Είδα πολλή μανία, κυρία Πρόεδρε! Ένα ασυγκράτητο μίσος, μια οργή. Δεν ξέρω αν υπήρχε κάτι προσωπικό, αλλά ήταν πολύ μίσος». Παράλληλα, επεσήμανε την προσπάθεια του Ζακ να απεγκλωβιστεί από την βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου , καθώς όπως σημείωσε βρισκόταν σε ταραχή λόγω του εγκλωβισμού του. 

Από την σημερινή εξέταση του αυτόπτη μάρτυρα αναδεικνύεται ότι ο Ζακ δεν προσπάθησε να απειλήσει κάποιον, ενώ για την βία των δύο ανδρών προς τον Ζακ επεσήμανε πως «Χτυπάγανε ανεξέλεγκτα, άκοπα, αδιάκοπα, συνεχώς». 

Η διαδικασία συνεχίζεται με την εξέταση ιατροδικαστή...

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: