5.12.21

Οι εκπομπές των καναλιών και των ραδιοσταθμών...



... για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ...
19.00-00.00 Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή
Ο νικητής των εσωκομματικών εκλογών. Οι συσχετισμοί που διαμορφώνονται. Οι... «κάλπες» του Κινήματος Αλλαγής στον 989 Alpha Radio. Λεπτό προς λεπτό το εκλογικό αποτέλεσμα, ζωντανές συνδέσεις με τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη και οι πρώτες δηλώσεις νικητών και ηττημένων. Δημοσιογράφοι, πολιτικοί και αναλυτές συζητούν για τη συμμετοχή και την επόμενη μέρα στο πολιτικό σκηνικό. O 989 Alpha Radio θα μεταδίδει με όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του τις εξελίξεις αλλά και το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

-------------------------

ΕΡΤ1

Από νωρίς το πρωί, η Δημόσια Τηλεόραση με τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ1, τα προγραμματισμένα δελτία ειδήσεων, αλλά και με έκτακτα δελτία θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και τα γεγονότα από τα εκλογικά κέντρα στην Αθήνα και σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά και τα επιτελεία των έξι υποψηφίων. Τα παρασκήνια, οι πληροφορίες, το κλίμα, καθώς και η ροή των αποτελεσμάτων όταν κλείσουν οι κάλπες μόνο στο πρώτο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης.


23.30 Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή
Πολιτικοί, επιστήμονες, εκλογικοί αναλυτές, δημοσιογράφοι, καταθέτουν τις απόψεις τους, αποτιμούν τα αποτελέσματα της κάλπης και αναλύουν την επόμενη ημέρα στο Κίνημα Αλλαγής, αλλά και συνολικότερα τις συνέπειες που θα έχουν οι εκλογές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Στην παρουσίαση και στον συντονισμό η Σταυρούλα Χριστοφιλέα.

-------------------------

MEGA

23.50 «Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο Mega»
To Mega καλύπτει τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ανάδειξη του προέδρου του κόμματος, με έκτακτη εκπομπή που θα παρουσιάσει η Νίκη Λυμπεράκη. Ανήμερα του πρώτου γύρου της εκλογικής διαδικασίας στην οποία καλούνται να ψηφίσουν μέλη και φίλοι του Κινήματος Αλλαγής και ενώ η πρώτη εικόνα των αποτελεσμάτων θα έχει διαμορφωθεί, το Mega θα μεταδώσει εκτενή ρεπορτάζ από τα κεντρικά της Χαριλάου Τρικούπη, τα εκλογικά κέντρα στις διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και τα επιτελεία των υποψηφίων, δίνοντας την πληρέστερη εικόνα της κρίσιμης αναμέτρησης για το ιστορικό κόμμα.

-------------------------

ONE CHANNEL

21.00 «Οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ στο One»
Ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού θα βρίσκονται στο στούντιο του One για να μεταδώσουν λεπτό προς λεπτό όλες τις πληροφορίες μετά το τέλος της εκλογικής μάχης του πρώτου γύρου, τα πρώτα αποτελέσματα της κάλπης αλλά και τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις των υποψηφίων. Βουλευτές όλων των κομμάτων, πολιτικοί αναλυτές αλλά και ιστορικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ θα συμμετέχουν σε μια μεγάλη συζήτηση με θέμα την επόμενη μέρα του Κινήματος, τις νέες ισορροπίες αλλά και τους άμεσους στόχους που θα τεθούν.

-------------------------

ΣΚΑΪ

00.30 Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή
Δημοσιογράφοι και πολιτικοί αναλυτές, μιλούν με τους υποψηφίους, τη συμμετοχή και την επόμενη μέρα στο πολιτικό σκηνικό. Συνδέσεις με τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη και με επιτελεία των υποψηφίων σε όλη τη χώρα. Στην παρουσίαση η Σία Κοσιώνη.

(φώτο: newsbeast.gr)

e-tetradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: