4.12.21

Ζούνε το όνειρό τους...


Δεν φτάνει που η κυβέρνηση προκάλεσε το κοινό αίσθημα με τη δήλωση του πρωθυπουργού για τις ΜΕΘ, αποφάσισαν τώρα να οξύνουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Και βγήκε ο  Άδωνις Γεωργιάδης να δηλώσει ότι οι εργοδότες έχουν δικαίωμα να απολύουν τους ανεμβολίαστους υπαλλήλους.


Βέβαια, η... κυβέρνηση έχει επιβάλει ήδη μέτρα γι' αυτούς. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει τον υπουργό Ανάπτυξης της χώρας να βγαίνει και να καλεί την αγορά να απολύσει μαζικά τους ανεμβολίαστους, παραμονές Χριστουγέννων, για να στείλει μήνυμα ασφάλειας στους καταναλωτές.

Ας εμβολιάζονταν θα πει κάποιος. Σωστά, ας εμβολιάζονταν. Ας τους πετάξουμε λοιπόν στα σκουπίδια επειδή η επιχείρηση «Ελευθερία», πάνω στην οποία είχε βασίσει ο Μητσοτάκης όλο το πολιτικό του σχέδιο, απέτυχε σε τέτοιον βαθμό.


Τώρα η κυβέρνηση εφαρμόζει τη γραμμή μηδενικής ανοχής για τους ανεμβολίαστους, με εξαίρεση την αστυνομία φυσικά. Και την Εκκλησία, και τις θύρες των οργανωμένων, για να μην κοροϊδευόμαστε.

Με το σύστημα Υγείας στα όριά του, η κυβέρνηση προχωράει σε κινήσεις απελπισίας. Οι ειδικοί είναι εξαφανισμένοι. Για την πανδημία μιλάει ο Σκέρτσος και μία στις δύο βγαίνει την επόμενη ημέρα να τα μπαλώσει.


Κυβερνητικά στελέχη περιφέρουν απίστευτες ανοησίες που ξεσηκώνουν το τουίτερ. Και ο πρωθυπουργός λέει μέσα στη Βουλή αν έχετε στοιχεία ότι οι ΜΕΘ έχουν λόγο ύπαρξης, να μου τα φέρετε.

Κι από πάνω υποκινούν και μαζικές απολύσεις μέσα στα Χριστούγεννα. Ζούνε το όνειρό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: