8.12.21

Μας θέλουν μονά - ζυγά χαμένους με ΚΙΝΑΛ...


Διήμερη θα είναι τελικώς η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Ήπειρο αυτή την εβδομάδα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα βρεθεί την Πέμπτη στο νομό Ιωαννίνων, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση στις 19.00 της ίδιας... ημέρας στο συνεδριακό κέντρο «Du Lac», ενώ την Παρασκευή θα βρεθεί στο νομό Θεσπρωτίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα παραχωρήσει σήμερα Τετάρτη τηλεοπτική συνέντευξη σε σταθμό της Ηπείρου ενόψει της περιοδείας του στην περιφέρεια από την οποία έλκει και την καταγωγή του.

Την ίδια ώρα, στην Κουμουνδούρου αντιμετωπίζουν με σκωπτική διάθεση τον «ξαφνικό έρωτα» με τον Νίκο Ανδρουλάκη πολλών δημοσιολογούντων οι οποίοι μέχρι το βράδυ της Κυριακής υμνούσαν τον Ανδρέα Λοβέρδο.

Σε αυτό το πλαίσιο, σημειώνουν πως όποιος κι αν ήταν ο νικητής των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ το συμπέρασμα θα ήταν το ίδιο για την πλειονότητα των ΜΜΕ, πως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Τσίπρας δηλαδή θα βρίσκονταν σε πανικό.

«Αν κέρδιζε ο Ανδρέας Λοβέρδος, θα έλεγαν πως αναβιώνει το αντί-ΣΥΡΙΖΑ μέτωπο κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκτά μια καβάτζα στην περίπτωση που χρειαστεί να σχηματίσει κυβέρνηση συνεργασίας μετά από τις εκλογές με απλή αναλογική. Αν κέρδιζε ο Γιώργος Παπανδρέου, πως θα επιστρέψουν στο ΚΙΝΑΛ οι παπανδρεϊκοί που βρέθηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ- στελέχη και ψηφοφόροι. Τώρα που φαίνεται πως κερδίζει ο κ. Ανδρουλάκης, το επιχείρημα είναι πως ο νέος κι άφθαρτος πολιτικός έχει τη δυναμική να χτυπήσει στα ίσα τον φθαρμένο Τσίπρα», παρατηρούν με δόσεις ειρωνείας οι ίδιες πηγές.

Χωρίς να υποτιμούν τον νέο τους αντίπαλο στην Κουμουνδούρου τονίζουν πως η μπάλα εξακολουθεί να βρίσκεται στο δικό τους τερέν και πως τα πάντα εξαρτώνται από τους ίδιους.

«Μόνο τον κακό μας εαυτό και την εσωστρέφεια έχουμε να φοβόμαστε, αλλά και σε αυτή θα μπει ένα τέλος με τη διεξαγωγή του συνεδρίου», αναφέρουν οι ίδιοι κύκλοι...

cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: