1.12.21

Παίζουν ακόμη και τώρα το μουτζούρη ...


Εμβολιασμός των πιστών: Κι όμως νίκησαν οι διάφοροι αγύρτες και θεομπαίχτες!..
Θα το πούμε καθαρά από την αρχή, όσο κι αν πονάει, μας φοβίζει  και μας απογοητεύει: Στη μάχη για τον εμβολιασμό των πιστών κράτος και Εκκλησία (τουλάχιστον η κορυφή της) και κυρίως η λογική  ηττήθηκαν κατά κράτος. Και... η ήττα αυτή (αν δεν γίνει κανένα θαύμα, που ως γνωστόν δεν γίνονται παρά μόνο στη φαντασία κάποιων), είναι ανεπίστρεπτη, τώρα πια.  

Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε. Βεβαίως δεν μιλάμε για τις εκατοντάδες χιλιάδες των πολιτών που για τον α΄ ή β΄ λόγο δεν έχουν πειστεί ακόμη με ευθύνη των κυβερνώντων. Μιλάμε για τη μερίδα των χιλιάδων ανεμβολίαστων, των πιστών που αφέθηκαν έρμαια του κάθε λογής κομπογιαννίτη και θεομπαίχτη ρασοφόρου με τραγικές σε πολλές περιπτώσεις συνέπειες, τόσο για τους γύρω τους όσο και για την κοινωνία ολάκερη. Και παρ’ όλα αυτά με την παραίνεση των διαφόρων «πνευματικών» επιμένουν ακόμη  στην άρνησή τους. Και δεν πρόκειται να το κάνουν γιατί τώρα πια είναι «μπετόν» όλοι, με την κυβέρνηση και την ηγεσία της Εκκλησίας να προσπαθούν να βγάλουν από πάνω τους την ευθύνη. 


Παίζουν ακόμη και τώρα το μουτζούρη  

«Είναι μέτρο (σ.σ. ο έλεγχος για ράπιντ τεστ των εισερχομένων στις εκκλησίες) που προφανώς μας βρίσκει όλους σύμφωνους, ο καθένας θα κάνει τη δουλειά του και θα έχουμε τα αποτελέσματα που πρέπει αποφεύγοντας αχρείαστες εντάσεις», δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. Ποια δουλειά; Είδε κανείς ουσιαστικό έλεγχο στις εκκλησίες να μας το πει και μας; 

Η Εκκλησία παρακαλεί και προτρέπει, δεν είναι δυνατόν όμως από την Εκκλησία να κάνει τους ελέγχους, λέει ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος. 

Για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο του Γ. Καραγιάννη, πατήστε ΕΔΩ...

πηγη imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: