2.12.21

Το δίλημμα της κάλπης...


Το δίλημμα που έθεσε στο ντιμπέιτ για «ανανέωση ή ανακύκλωση», κάνει σύνθημά του στα τελευταία μέτρα της κούρσας προς τις κάλπες, ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης.

Δεν είναι τυχαίο ότι μιλώντας από τη γενέτειρά του, το Ηράκλειο της Κρήτης, και αφού... πρώτα θύμισε πως η Κρήτη ήταν η ψυχή του ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας ότι θα ξαναγίνει η ψυχή του ΠΑΣΟΚ, ο ευρωβουλευτής του κόμματος αναφέρθηκε σε τρία κομματικά παραδείγματα στην Ευρώπη που επέλεξαν ιστορικά την επιβίωση ή τον αφανισμό τους. 

Τα δύο πρώτα, είπε, στην Πορτογαλία με τον Κόστα και στην Ισπανία με τον Σάντσεθ, τόλμησαν, με αποτέλεσμα σήμερα να βρίσκονται ξανά στην πρώτη γραμμή. Το Γαλλικό, αντίθετα, επιλέγοντας την ανακύκλωση, αφανίστηκε δίνοντας τη θέση του στο κόμμα του Μακρόν. 

Και ρώτησε : «Εμείς θα είμαστε με την ανανέωση, με την αλλαγή, ή με την ανακύκλωση;», ερώτημα που θα επαναλάβει πολλές φορές ως το αποτέλεσμα της εσωκομματικής κάλπης, αφού πλέον από την μεριά του πρόκειται για το δίλημμα των εκλογών...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: