3.12.21

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς 1 εκατ ευρώ στα κανάλια...


«Χριστουγεννιάτικος διαφημιστικός μποναμάς» ύψους 1 εκατ. ευρώ για τα ΜΜΕ από το υπουργείο Οικονομικών. 

Το επικοινωνιακό πρόγραμμα για την προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών κατατέθηκε προς έγκριση στις αρχές Νοεμβρίου και εγκρίθηκε την περασμένη εβδομάδα από τη... Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Μεγάρου Μαξίμου και ανέρχεται στα 992.000 ευρώ.

Προσοδοφόρο… προϊόν το ραδιοτηλεοπτικό φάσμα!

Το ποσό των 2,11 δισ. ευρώ δηλώνει πως έχει αποδώσει στον κρατικό προϋπολογισμό την 20ετία 2000 – 2020, μέσω των διαγωνιστικών διαδικασιών για το ραδιοτηλεοπτικό φάσμα, η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Στην ετήσια Έκθεση Πεπραγμένων για το 2020, η οποία παραδόθηκε στη Βουλή, σημειώνεται πως η ΕΕΤΤ αποδίδει σε κάθε οικονομική χρήση περί τα 132 εκατ. ετησίως στον προϋπολογισμό (80% των κερδών της), ενώ ένα ποσό παραμένει στη ρυθμιστική αρχή για την κάλυψη δράσεων της Γενικής Γραμματείας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Από το συνολικό ποσό των 2,11 δισ. η ΕΕΤΤ έχει αποδώσει από τα ετήσια κέρδη της την 20ετία 2000 – 2020 συνολικά 725 εκατ. ευρώ. Από τον πλειστηριασμό του ραδιοτηλεοπτικού φάσματος το διάστημα αυτό έχουν δοθεί στο ΤΑΙΠΕΔ και στον κρατικό προϋπολογισμό 1,7 δισ. ευρώ, ενώ σταδιακά μένει να αποδοθούν ακόμη 97,49 εκατ. ευρώ, ποσό που θα εισπραχθεί από τους πλειστηριασμούς του φάσματος τα προηγούμενα χρόνια...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: