10.11.21

Η Νεοζηλανδή πρωθυπουργός διέκοψε ενημέρωση για τον covid...


...για να βάλει την κόρη της για ύπνο...

ΒΙΝΤΕΟ

Η τηλεργασία έχει τα καλά της, όμως έχει και τα απρόοπτά της, ειδικά όταν είσαι σε ζωντανή μετάδοση και στο σπίτι βρίσκεται όλη η οικογένεια.

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας έγινε για ακόμα μια φορά viral λόγω... απόσπασης προσοχής κατά την ώρα ενημέρωσης για την Covid.

Μετά το συμβάν με τον σεισμό πριν από λίγο καιρό στην χώρα της που την έκανε να τα χάσει για λίγο και να μην ακούσει την ερώτηση δημοσιογράφου, ήρθε ακόμα ένα αλλά αυτή τη φορά δεν ευθυνόταν ο εγκέλαδος, αλλά η τρίχρονη κόρη της.

Η Γιασίντα Άρντεν κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στην οποία εξηγούσε την αλλαγή των κανόνων για τα μέτρα του κορωνοϊού στη Νέα Ζηλανδία, είδε την κόρη της να μην βρίσκεται στο κρεβάτι της και διέκοψε την ομιλία της για να βάλει για ύπνο τη Νιβ.

Η μικρή ακούγεται εκτός πλάνου να φωνάζει μαμά με την πρωθυπουργό της Νέας Ζηλανδίας να της απαντάει: «Έπρεπε να είσαι στο κρεβάτι σου γλυκιά μου. Πήγαινε στο κρεβάτι σου και θα έρθω να σε δω σε λίγο. Θα σε πάει στο κρεβάτι σου η Νάνι».

Στη συνέχεια η Γιασίντα Άρντεν γυρίζει ξανά στο πλάνο της και αφού με χαμόγελο ζητάει συγγνώμη από τους τηλεθεατές, λέγοντας ότι ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια ύπνου επιστρέφει στην ζωντανή ροή του προγράμματος...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: