1.11.21

Παραμένει «δύσκολη» η σχέση Βορίδη-Γεωργιάδη...



Η σχέση του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη έχει περάσει από 40 κύματα, καθώς οι δύο τους συνδέονται μεν με πολύχρονη φιλία, που ωστόσο δεν έχει... μείνει ανεπηρέαστη από τον ανταγωνισμό που επικρατεί ενίοτε στον χώρο της πολιτικής. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, ότι τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους εμφανίστηκαν ήδη από την εποχή που ήταν «πρωτοπαλίκαρα» του Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ ο Βορίδης έκανε καιρό να «χωνέψει» ότι ο Γεωργιάδης δεν σκέφτηκε καν να τον ενημερώσει στα τέλη του 2015, όταν κατέθεσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της ΝΔ.
 Όπως και να έχει, τα… σαράντα κύματα από τα οποία έχει περάσει η σχέση τους προφανώς και δικαιολογούν -ή, μάλλον, εξηγούν- το πώς ο υπουργός Εσωτερικών επέλεξε να «αδειάσει» την περασμένη εβδομάδα τον υπουργό Ανάπτυξης για την απλόχερη στήριξη που παρέσχε ο Γεωργιάδης στους αστυνομικούς-πιστολέρο της καταδίωξης του Περάματος. 
Ο Βορίδης απεφάνθη ότι οι υπουργοί πρέπει «να είναι πιο προσεκτικοί» και συνομιλητές του Άδωνι διαβεβαιώνουν την στήλη πως, αν και έχουν περάσει μέρες έκτοτε, ο υπουργός Ανάπτυξης παραμένει… έξω φρενών με τον άλλοτε πολιτικό συνοδοιπόρο του.

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: