10.11.21

Τους χαλάει το αφήγημα...


Είναι προφανές ότι η απροειδοποίητη επίσκεψη του Τσίπρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έτσουξε την κυβέρνηση. Και την έτσουξε επειδή της χαλάει το αφήγημα της κανονικότητας στο ΕΣΥ που προσπαθεί να... περάσει μέσα από τη λίστα Πέτσα.

Έτσι μετά τον απίθανο κυβερνητικό εκπρόσωπο, που προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες για την κατάσταση του ΕΣΥ στην προηγούμενη κυβέρνηση, ο ακόμα πιο απίθανος Μητσοτάκης εξαπέλυσε χθες ολοκληρωτική επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση για την κυβερνητική αποτυχία, ανικανότητα και παγερή αδιαφορία στην αντιμετώπιση της πανδημίας: 

ο ΣΥΡΙΖΑ σαμποτάρει τους εμβολιασμούς, ο ΣΥΡΙΖΑ διεξάγει εκστρατεία πανικού, παραπλάνησης και κατατρομοκράτησης για την κατάσταση στα νοσοκομεία.

Μόνο που για την κατάσταση στα νοσοκομεία δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που φωνάζει. Το υγειονομικό προσωπικό είναι που μιλάει για εφημερίες απελπισίας με 100 ράντζα και για διασωληνωμένους σε κοινά κρεβάτια.

Όσο για τους αντιεμβολιαστές, ας τους αναζητήσει στην εκλογική του πελατεία. Σε αυτούς που ξεσήκωνε στα συλλαλητήρια. Στα κανάλια των κουμπάρων του  Άδωνι που σκορπούν ψεκασμένη αντιπροπαγάνδα με χρήματα της λίστας Πέτσα...

ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: