28.11.21

Βρέθηκε ο «Ρινόκερος»...

 
Ο ηθοποιός Αιμιλιανός Σταματάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στην παράσταση «Ρινόκερος», όπως ανακοινώθηκε σήμερα Κυριακή 28/11. Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν από... τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των συντελεστών της παράστασης:

«Η ομάδα του "Ρινόκερου" και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στην αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού σε λίγες μέρες ο "Ρινόκερός" μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ. Οι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τον ευχαριστούμε. Οι παραστάσεις του "Ρινόκερου" θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός».


Η παράσταση διακόπηκε την περασμένη εβδομάδα μετά την απόφαση του πρωταγωνιστή Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει, επειδή διαφωνεί με τα νέα μέτρα που εφαρμόζονται στα θέατρα κατά της διασποράς του κορονοϊού. Μια απόφαση που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις εντός και εκτός θεατρικού χώρου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: