26.11.21

«Θερμή» υποδοχή του Μητσοτάκη στην Κοζάνη από διαδηλωτές...


ΒΙΝΤΕΟ

Επίσκεψη στην Κοζάνη πραγματοποιεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενώ θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για την πορεία της απολιγνιτοποίησης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις είχαν κλείσει την πρόσβαση στον... κόμβο του Camelot, ώστε να μην μπορούν οι διαδηλωτές να διαδηλώσουν πιο κοντά στο κτήριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας, στην ΖΕΠ.

Η τοπική ιστοσελίδα kozan.gr αναφέρει πως μετά από διαμαρτυρίες του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γ. Αδαμίδη, οι αρχές άνοιξαν το «μπλόκο», 3 χιλιόμετρα από το κτήριο.

«Δυστυχώς είμαστε στον κόμβο για να κάνουμε κι εμείς του τροχονόμους γιατί υπήρχε μία εντολή από την αρχή να μην πάει κανείς προς την Περιφέρεια. Αποκλείσαν 3 χιλιόμετρα μακρυά τον χώρο όπου θα έρθει ο πρωθυπουργός. Εμείς θα κάνουμε μία ειρηνική διαδήλωση. Μετά από μικρή ένταση λύθηκε το πρόβλημα» δήλωσε ο κ. Αδαμίδης. 

«Νομίζουμε ότι η απόφαση για απολιγνιτοποίηση ήταν πολύ βιαστική, δημιουργεί τεράστια προβλήματα και γι' αυτό θα διαμαρτυρηθούμε» πρόσθεσε ο ίδιος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: