27.11.21

Μεγαλώνει η οργή για το δημοσίευμα του Στ. Κασιμάτη...Ο δημοσιογράφος των «Νέων» συγκεντρώνει απανωτές αρνητικές κριτικές για τον άθλιο τρόπο που θέλησε να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις.

Την αρχή έκανε ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Η... "Πανδώρα", του  "γνωστού και μη εξαιρετέου" κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε  σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. 

Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η  ίδια έδινε σε συστηματικά  και  λυσσαλέα χτυπήματα, που  όχι μόνο με  δημοσιογραφία, αλλά  ούτε  με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση» ανέφερε με δήλωση του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Χριστοδουλάκης.

Ο γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. με αυτόν τον τρόπο απάντησε στον δημοσιογράφο που έγραψε, μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις: «Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου χαρακτήρισε «κατάπτυστο» το δημοσίευμα των «ΝΕΩΝ».

Μιλώντας στα Ιωάννινα, είπε: «Είδα σήμερα ένα κατάπτυστο δημοσίευμα για τη Φώφη Γεννηματά. Θέλω να πω σε όλους εκείνους που άνανδρα τη χτυπούν, για να χτυπήσουν και την Παράταξη, ότι τα μικρόψυχα σχόλια τους χαρακτηρίζουν τους ίδιους και όσους υπηρετούν χωρίς ντροπή, κρυμμένοι πίσω από την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης».

«Το να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξή της ή στη χώρα με το θάνατό της μια αρχηγός αποτελεί τιμή για τη νεκρή και ατιμία γι' αυτόν που το γράφει, γιατί δεν αξιολογεί τι γράφει, δεν καταλαβαίνει την αξία να φεύγεις όρθιος(α), από το να είσαι μια ζωή σκυφτός, όπως αυτός» υποστήριξε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛΛ., Χάρης Καστανίδης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Και άλλοι υποψήφιοι για την προεδρία του ΚΙΝ.ΑΛΛ. αντέδρασαν οργισμένα.

«Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;», έγραψε ο Παύλος Γερουλάνος.

«Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή τα όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» η ανάρτηση του Παύλου Χρηστίδη.

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη» ανέφερε Νίκος Ανδρουλάκης.

Αλλά και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος σχολίασε το άρθρο του Κασιμάτη.

«Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα Νέα, να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του «λαϊκισμού», νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας» σημειώνει αρχικά και προσθέτει «οκύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν. Όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: