27.10.21

«Μας πυροβόλησαν μόλις σταματήσαμε»...


ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσιάστηκε πριν λίγο στα δικαστήρια Πειραιά ο 15χρονος που βρισκόταν μέσα στο ΙΧ το οποίο δέχθηκε 38 σφαίρες κατά τη... διάρκεια της καταδίωξης στο Πέραμα. 

Ο νεαρός Ρομά είπε στους δημοσιογράφους ότι οι αστυνομικοί πυροβόλησαν μόλις ο ίδιος και οι άλλοι δύο φίλοι του σταμάτησαν.

Ο 15χρονος ανέφερε πως αυτός ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου. Είπε επίσης πως «μόλις σταματήσαμε βάλαμε τα χέρια ψηλά και αυτοί μας πυροβόλησαν. Πυροβόλησαν τον φίλο μου. Στο Αιγάλεω δε σταματήσαμε γιατί φοβηθήκαμε, μη μας σκοτώσουν. Μόνο το αμάξι κλέψαμε».

Συνέχισε λέγοντας πως «σταματήσαμε με το λεωφορείο μούρη με μούρη και αυτοί άφησαν μετά κάτω τα μηχανάκια τους και μας πυροβολήσανε. Πρώτα πυροβόλησαν και μετά κάναμε πίσω. Εγώ οδηγούσα. Ο φίλος μου που σκοτώθηκε ήταν 18 χρονών και ήταν συνοδηγός».

Είπε πως δεν είχαν όπλα πάνω τους, ενώ διέψευσε πως εμβόλισε τους αστυνομικούς, λέγοντας πως όταν έκανε όπισθεν ήταν πεσμένες οι μηχανές και οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είχαν ήδη πυροβολήσει. «Σταματήσαμε, αυτοί πυροβολήσανε», είπε. Είπε πως όταν βγήκε από το αυτοκίνητο κρύφτηκε στη ρόδα και όταν τελείωσαν οι γεμιστήρες, άρχισε να τρέχει...

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: