13.10.21

Άλλο Τσιόδρας, άλλο κυβέρνηση…


Χθες, πολλοί έσπευσαν να αναπαραγάγουν μία είδηση που θέλει τον Σωτήρη Τσιόδρα να τίθεται επικεφαλής μίας επιτροπής 60 ειδικών για την πανδημία και την δημόσια υγεία. 

Ωστόσο, έτσι όπως ακούγεται είναι παραπειστικό, αφού πρόκειται για μία απόφαση της Συγκλήτου του... Πανεπιστημίου Αθηνών και όχι για κάποια κυβερνητική πολιτική ή κάποια πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας. 

Αντιθέτως, όσο ο Τσιόδρας δέχθηκε ασμένως να συμμετάσχει σε αυτή την επιτροπή ως επικεφαλής, άλλο τόσο έχει αποφασίσει να… μην μπλέξει εκ νέου με την κυβέρνηση. Και εξηγούμαι: 

το τελευταίο (μεγάλο) διάστημα, ο Σωτήρης Τσιόδρας διαφωνεί πλήρως με όλους τους χειρισμούς που γίνονται από το Μαξίμου και το υπουργείο Υγείας, ενώ φέρεται να εξοργίστηκε όταν άκουσε ότι οι «ελευθερίες» προς τους εμβολιασμένους αποφασίστηκαν κατόπιν «παράκαμψης» της επιτροπής των ειδικών του υπουργείου Υγείας. 

Επειδή, λοιπόν, ο διαπρεπής λοιμωξιολόγος δεν έχει συνηθίσει να… γίνεται κολλητσίδας, έχει αφήσει τους «λοιμωξιολόγους του Μαξίμου», όπως λένε συνομιλητές τους, να αποκωδικοποιούν μόνοι τους τα δεδομένα της πανδημίας και να παίρνουν τις αποφάσεις όπως και τις ευθύνες που απορρέουν απ’ αυτές...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: