17.10.21

Λοβέρδος σε Γιώργο: Αν θες να κατέβεις κατέβα...


...εγώ θα είμαι υποψήφιος.
Καστανίδης: Υποψήφιος έως το τέλος!...
Νευρική κρίση σε όλα τα επίπεδα έχει προκαλέσει στη Χαριλάου Τρικούπη το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, μια υποψηφιότητα που ενδεχομένως για κάποιους κατατεθεί ακόμα και αύριο, 40η επέτειο από την πρώτη εκλογική νίκη του πατέρα του!

«Πρόεδρε αν θες... να κατέβεις κατέβα, εγώ θα είμαι υποψήφιος», φέρεται να είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό το βράδυ χθες, ενώ σήμερα θα έχουν και νέα επικοινωνία, μέσα σε φορτισμένο είναι αλήθεια κλίμα.

Σύμφωνα, επίσης, με τις πληροφορίες του iEidiseis, o Ανδρέας Λοβέρδος ενημέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου ότι δεν αναγνωρίζει κανένα εξωθεσμικό όργανο, παρά μόνο την Κεντρική Επιτροπή. «Οι υποψήφιοι πρόεδροι δεν είμαστε ούτε καν παρέα», φέρεται να τόνισε.

Το παραπάνω προκύπτει και από την ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Λοβέρδος με αφορμή την ανακοίνωση του Σπύρου Καρανικόλα ως εκπροσώπου Τύπου του έως τις εσωκομματικές εκλογές: «Ο Σπύρος Καρανικόλας θα είναι εκπρόσωπος μου στα ΜΜΕ έως τις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου. Όπως είναι γνωστό κατέθεσα την υποψηφιότητα μου στις 15 Οκτωβρίου σύμφωνα με την απόφαση της ΚΠΕ. Σέβομαι αποκλειστικά τις θεσμικές αποφάσεις του κόμματος».

Καστανίδης: Έως το τέλος!

«Δύσκολη» ήταν η συζήτηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Χάρη Καστανίδη, με τους δυο άνδρες να έχουν συμπορευτεί κατά το παρελθόν και, μάλιστα, σε δύσκολους καιρούς για τον πρώην πρωθυπουργό.

«Θα είμαι υποψήφιος έως το τέλος», διαβεβαίωσε ο Χάρης Καστανίδης, σύμφωνα με τις πληροφορίες του iEidiseis.

Παρών και ο Ανδρουλάκης, διευκολύνει Γερουλάνο

Ούτε ο Νίκος Ανδρουλάκης αποσύρεται από την κούρσα της διαδοχής, γεγονός που μάλλον διευκολύνει και τον Γερουλάνο να πράξει το ίδιο.

Βασίλης Σκουρής 

ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: