24.10.21

Πέραμα: «Δεν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί»...


...ακούγεται σε νέο βίντεο...
Νέο βίντεο φέρνει στο φως η «Καθημερινή» από την καταδίωξη στο Πέραμα, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας άνθρωπος.

«Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες πραγματοποίησαν... κίνηση όπισθεν και εμβόλισαν πέντε δίκυκλα Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. τραυματίζοντας συνολικά εφτά αστυνομικούς» ανέφερε η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.


«Ο στόχος ήταν να κατέβουμε από τις μηχανές , έκανε όπισθεν και παρέσυρε 5 μηχανές. Δεν υπάρχει τραυματίας συνάδελφος» ακούγεται στο βίντεο. 

Συγκεκριμένα ακούγονται οι διαβιβάσεις των αστυνομικών στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης, με τους ίδιους να αναφέρουν ότι «δεν υπάρχουν τραυματίες αστυνομικοί» και να ζητούν δύο ασθενοφόρα στο σημείο.



Σημειώνεται επίσης ότι από τους αστυνομικούς που ενεπλάκησαν στην καταδίωξη, επτά που όπως προέκυψε έκαναν χρήση των όπλων τους, συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο. 


Από την αρχική νεκροψία του ιατροδικαστή Πειραιά, Ηλία Μπογιόκα, ο νεκρός φαίνεται πως έχει περισσότερα από ένα τραύματα από σφαίρες στο σώμα του. Ολοκληρωμένο συμπέρασμα για τον αριθμό των τραυμάτων και τα αίτια θανάτου του 21χρονου θα προκύψουν από τη νεκροτομή που αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα.

Σε βάρος του συλληφθέντα που νοσηλεύεται τραυματίας και ενός τρίτου προσώπου που διαφεύγει τη σύλληψη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

imerodromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: