4.10.21

Ανοίγει δρόμους ο Κυριάκος Μητσοτάκης...


Θριαμβολογούν τα ΜΜΕ, τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, επειδή άνοιξε ξανά η Ηρώδου Αττικού με εντολή (ποίου, άλλου;) Μητσοτάκη. 
«Με παρέμβαση του Μαξίμου ανοίγει ξανά για τα ΙΧ η Ηρώδου Αττικού» γράφει το Protagon.gr παραθέτοντας το πανηγυρικό post του κ. Μητσοτάκη στο Facebook. «Mε πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους... Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια. Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός.

Την ανοίγει την οδό Ηρώδου Αττικού ο κ. Μητσοτάκης αλλά είναι ο ίδιος που την είχε κλείσει. Προφανώς τότε που την έκλεινε δεν ήταν «αυτονόητες ενέργειες, χρήσιμες και αναγκαίες».

Λέτε να την κλείνει και να την ανοίγει επίτηδες προκειμένου να πανηγυρίζει ο ίδιος και τα ΜΜΕ, να βλέπουμε κι εμείς οι απλοί πολίτες τη μεγάλη καρδιά του Μωυσή; Διότι θριαμβολογούσαν και στις 9 Ιουλίου 2019 όταν πάλι ο κ. Μητσοτάκης είχε ανοίξει την Ηρώδου Αττικού.

«Απέσυρε τις κλούβες των ΜΑΤ από την Ηρώδου Αττικού ο Μητσοτάκης», έγραφαν τα ΝΕΑ. Φυσικά με δική του εντολή και τότε: «Έδωσε εντολή να ανοίξει η Ηρώδου Αττικού κανονικά για την κυκλοφορία των οχημάτων και να μην ξαναμπλοκαριστεί ο δρόμος από κλούβες των ΜΑΤ».

Άρα, για να την ανοίγει και πάλι τώρα, δεν εισακούστηκε η εντολή του να «μην ξαναμπλοκαριστεί ο δρόμος από κλούβες των ΜΑΤ» και ξαναμπλοκαρίστηκε.

Τέλος πάντων, από χθες το βράδυ είναι ανοιχτή η Ηρώδου Αττικού μέχρι να κλείσει ξανά μετά από μερικές εβδομάδες ώστε να έρθει μετά από λίγους μήνες ο κ. Μητσοτάκης και να την ανοίξει, ξανά, θριαμβευτής…

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: