21.10.21

Αναζητείται ο γιος για τη δολοφονία της 55χρονης στο Αιγάλεω...


Συγκλονισμένο και πάλι το πανελλήνιο από το άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω χθες Τετάρτη 20/10. Μία 55χρονη, βρέθηκε κατακρεουργημένη, σε ισόγειο διαμέρισμα της οδού Βεροίας. Η γυναίκα, που μεγάλωνε μόνη της τα 5 παιδιά της με το επίδομα πρόνοιας καθώς ο σύζυγός της είχε πεθάνει, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στο... πλαίσιο των ερευνών αναζητείται ένας εκ των γιων της 55χρονης, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και να διαπιστωθεί αν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, άλλος γιος της 55χρονης βγήκε κάποια στιγμή χτες το απόγευμα στο μπαλκόνι, και φώναξε ότι «Ο Αντρέας σκότωσε τη μητέρα». Τις φωνές του άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, καθώς έμενε σε ίδρυμα. Γείτονες αναφέρουν ότι συχνά άκουγαν καβγάδες από το σπίτι της άτυχης 55χρονης.

Κατάθεση για την υπόθεση έδωσε και ο άλλος γιος της 55χρονης.

«Είχαν μεταξύ τους μεγάλο πρόβλημα» υποστήριξε μια γειτόνισσα, συμπληρώνοντας ότι «δεν ήταν παιδιά που θα μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Τα φρόντιζε μόνη της, έκανε αγώνα αυτή η μάνα για τα παιδιά».

«Γύρισα από τη δουλειά, και όταν το είδα σοκαρίστηκα» είπε σημειώνοντας πως το ένα το παιδί φώναζε. Ακούστηκε ότι πριν τη δολοφονία, είχαν λογομαχήσει. Η γυναίκα είχε πολλά προβλήματα, δεν τη στήριζε κανείς».

Ο τέταρτος γιος ήταν αυτός που είδε τον φόνο, είπε φίλος ενός εκ των γιων της δολοφονημένης γυναίκας. Και αυτός περιέγραψε μια δύσκολη κατάσταση στην οικογένεια, με εντάσεις. «Γενικότερα υπήρχε ένταση στο σπίτι για τα πάντα. Ο δεύτερος γιος ήταν αυτός που είχε την καλύτερη σχέση με μητέρα. Μου είχε εκφράσει παράπονα για την κατάσταση στην οικογένεια» ανέφερε ο άνδρας.

Συμπλήρωσε ακόμα ότι «ζούσαν σε εξαθλίωση, έπαιρναν ένα επίδομα διότι η μητέρα είχε σωματική αναπηρία, το επίδομα όμως μειώθηκε πολύ, ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια, ήταν πολύ ζόρικα τα πράγματα».

Αναφορικά με τον γιο που καταζητείται, ο άνδρας είπε πως πρόκειται για το μικρότερο παιδί της οικογένειας, ο οποίος ζούσε σε ίδρυμα καθώς μετά τον θάνατο του πατέρα, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, με την πρόνοια να κρίνει ότι το παιδί πρέπει να πάει σε κάποιο ίδρυμα. «Έχει περάσει πολλά η συγκεκριμένη οικογένεια» δήλωσε ο φίλος ενός εκ των 5 αδερφών...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: