27.9.21

Απίστευτος Γεωργιάδης: είπε «αγράμματο» τον Τσίπρα στη Βουλή...Σε ακόμα ένα κρεσέντο δημιουργίας εντυπώσεων προέβη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, από το ελληνικό Κοινοβούλιο.

Με αφορμή τη λέξη «τσιρίδες» που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας για να... αποτυπώσει τον τρόπο με τον οποίο μίλησε νωρίτερα ο υπουργός, ο τελευταίος ζήτησε τον λόγο «επί προσωπικού», προσπαθώντας ωστόσο –χάρη και στην ανοχή που έδειξε το προεδρείο της Βουλής– να αποδομήσει, με όποιον τρόπο μπορούσε, ό,τι είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη δική του ομιλία.


Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης, σε πολύ υψηλούς τόνους, δεν δίστασε να επιτεθεί με ακραίες και αγοραίες εκφράσεις κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτηρίζοντάς τον μεταξύ άλλων ως «αγράμματο», ενώ έθεσε και θέμα ευφυίας τού Αλέξη Τσίπρα, καθώς «δεν καταλαβαίνει» τι διαβάζει.  


Μετά το κρεσέντο του κ. Γεωργιάδη, τον λόγο πήρε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος απαξίωσε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση στον υπουργό. «Δεν θα απαντήσω στον κ. Γεωργιάδη που χαρακτηρίζει αγράμματο τον πρώην πρωθυπουργό», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τσακαλώτος, ζητώντας ταυτόχρονα την απαιτούμενη «προστασία» από το προεδρείο.

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: