19.9.21

“Να δεις τι σου ΄χω για μετά…”...



Μέσα στο Μάρτιο του 2022 η υπηρεσία της ΗΒΟ  και της ΗΒΟMax από τη Warner θα είναι μια νέα πραγματικότητα για τη χώρα.

**Ικανοποιημένος ο... Πρόεδρος του Ολυμπιακού για την πορεία του Mega ως και σήμερα. Επόμενη νέα παρέμβαση στον “αδύναμο κρίκο” της ενημέρωσης.

**Λίαν συντόμως θα βγει στον αέρα και το όνομα του νέου ραδιοφωνικού σταθμού του Βαγγέλη Μαρινάκη. Και φυσικά το πρόγραμμα του 104,6.

**Και έπεται συνέχεια.


**Έντονες συζητήσεις στον συνεταιρισμό του Best για την επόμενη ημέρα του ραδιοφωνικού σταθμού. Υπάρχουν φυγόκεντρες δυνάμεις που θα έβλεπαν την προοπτική πώλησης.

**Σκεφτόμαστε όλους αυτούς τους δημοσιογράφους που παρουσίαζαν μια φορά και ένα καιρό ειδήσεις και έφτιαχναν εφημερίδες και σήμερα βρίσκονται να συνεργάζονται με τους κυρίους Πλεύρη, Βορίδη και Μπογδάνο.

**Εναντίον του νόμου Χατζηδάκη  ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή και την efood, η οποία δέχεται αλεπάλληλα πλήγματα στα social media εξαιτίας των επιλογών της, στα εργασιακά.

**Μόνη εξαίρεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η παράταξη του στα ΜΜΕ, “Συσπείρωση” η οποία στηρίζει το νόμο Χατζηδάκη στις ηλεκτρονικές γενικές συνελέυσεις και ψηφοφορίες σε ΕΔΟΕΑΠ και ΕΣΗΕΑ.

**Άραγε, τι μπορούμε να υποθέσουμε για τον ΣΥΡΙΖΑ; Ισχύουν οι δηλώσεις κατά του νόμου Χατζηδάκη, ή οι πράξεις υπέρ αυτού;

**Οι “53” άραγε τι λένε;

"Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: