27.9.21

Βασίλης Λεβέντης: Σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση...


Τι ανησυχεί τους γιατρούς...

ΒΙΝΤΕΟ

Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος κόλλησε κορονοϊό. Ο κ. Λεβέντης κόλλησε covid πριν περίπου 10 μέρες και παρέμεινε, με εντολή γιατρού, σε κατ’ οίκον νοσηλεία. Όμως η κατάστασή του χειροτέρεψε και μεταφέρθηκε στο... νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε λόγω βαριάς πνευμονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega συνεργάτης του είπε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και τα επόμενα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα.

Ο γνωστός πολιτικός δεν ήταν εμβολιασμένος. «Δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο, όχι επειδή δεν το ήθελε (τουναντίον το επιθυμούσε διακαώς) αλλά γιατί δεν του το επέτρεπαν στην παρούσα φάση οι θεράποντες ιατροί του» είπε στο Newsbeast άνθρωπος του στενού του περιβάλλοντος. «Πάσχει εδώ και χρόνια από διαβήτη και υπέρταση και για το λόγο αυτό υποβαλλόταν σε θεραπεία. Όταν τελείωνε ο κύκλος της θεραπείας θα εμβολιαζόταν, όπως άλλωστε εμβολιάστηκε και όλη η οικογένειά του. Το πρόβλημα της ρύθμισης του ζαχάρου τον ταλαιπωρεί πολλά χρόνια» πρόσθεσε.


Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του εξαιτίας και της ηλικίας του, και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεροποιηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

Το μήνυμα του γιου του

«Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή». Αυτό έγραψε για τον πατέρα του στο Facebook ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης. Όπως ανέφερε η οικογένειά του περνάει δύσκολες στιγμές και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Σας ευχαριστούμε όλους θερμά για το ενδιαφέρον, την αγάπη και την στήριξη σας στην σκληρή και άνιση μάχη που δίνει ο πατέρας μου με τον κορονοϊό. Είναι δύσκολες οι στιγμές για την οικογένεια μας και παρακαλούμε να τις σεβαστείτε και να κατανοήσετε την αδυναμία ανταπόκρισης από πλευράς μας. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε με όλες και όλους σας. Όποιος επιθυμεί ας κάνει μια προσευχή»...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: