28.9.21

Ατάκα Μπακογιάννη σε Σαμαρά...


Απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχετικά με την πολιτική ταυτότητα του κόμματος έδωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη. Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι... «κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά».

Η πρώην υπουργός αρχικά τόνισε ότι δεν θέλησε να αναφερθεί στις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ειδικά την ημέρα που ανακοινώθηκε η συμφωνία αμυντικής συνεργασίας ανάμεσα σε Ελλάδα και Γαλλία, η οποία είναι κατά την ίδια η απάντηση σε πολλές από τις αιτιάσεις του κ. Σαμαρά.

Αναφορικά με τη διεύρυνση της Νέας Δημοκρατίας η κυρία Μπακογιάννη δήλωσε στον ΣΚΑΪ πως η παράταξη «Δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά». «Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον εαυτό της». 

Για το αν υπάρχουν εσωτερικά θέματα στη Νέα Δημοκρατία και για το αν μπορεί κάποιος τη δεδομένη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η κυρία Μπακογιάννη απάντησε: «Δε νομίζω».

Ωστόσο σημείωσε: «Έχω ζήσει τη ΝΔ με εσωκομματικά θέματα, δόξα τω θεώ δεν μας έλειψαν, είχαμε πάντοτε εσωκομματικά θέματα, είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί η ΝΔ είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα. Αυτήν τη στιγμή είναι η φάση που περνάμε τα λιγότερα ή σχεδόν καθόλου εσωκομματικά»...

ethnos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: