27.9.21

Αυτός είναι ο οικοδόμος που έχασε τη ζωή του στην Κρήτη...


Μάχη με τους μετασεισμούς δίνει η Κρήτη, μετά τον ισχυρό σεισμό των 6 Ρίχτερ, που οδήγησε στον θάνατο έναν 65χρονο οικοδόμο, που εκτελούσε εργασίες αποκατάστασης μέσα σε εκκλησία με τον γιο του στο Αρκαλοχώρι και 11 τραυματίες, εκ των... οποίων τρεις στο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Νεκρός είναι ο 65χρονος Ιάκωβος Τσαγκαράκης μετά την κατάρρευση του τρούλου σε εκκλησάκι στο Αρκαλοχώρι, στο οποίο έκανε εργασίες αποκατάστασης από προηγούμενο σεισμό. Αν και τα συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν νεκρό από τα συντρίμμια μετά από πολύωρη επιχείρηση. Αμέσως τον παρέλαβε ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Εκεί βρισκόταν και ο γιος του, που είδε τον πατέρα του να χάνει τη ζωή του και ο οποίος είναι ένας εκ των τραυματιών, καθώς φέρεται ότι έχει υποστεί κατάγματα.

Ο Ιάκωβος Τσαγκαράκης, σύμφωνα με τα viannitikanea.gr ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ασχολούνταν με τον αθλητισμό, καθώς είχε υπάρξει ποδοσφαιριστής του Πατούχα αλλά και παράγοντας στην ομάδα της Άνω Βιάννου.

Στο νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται ένας πολυτραυματίας κι άλλοι δύο με κατάγματα. Οι υπόλοιποι οκτώ βρίσκονται σε Κέντρο Υγείας και υποβάλλονται σε εξετάσεις για να αξιολογηθεί η κατάστασή τους και να κριθεί αν θα διακομισθούν σε νοσοκομείο...


Δεν υπάρχουν σχόλια: