30.8.21

«Γκάζια» Τσίπρα στον Πολάκη για τα εμβόλια...


Πολλούς «ξένισε» η διαδικτυακή συμμετοχή του Παύλου Πολάκη στην τελευταία συνεδρίαση του πολιτικού Κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας δεν... είναι μέλος του οργάνου. 

Ωστόσο, φαίνεται πως το αίτημα από το γραφείο του προέδρου του κόμματος προς τον Πολάκη να δώσει το διαδικτυακό «παρών» συνδέεται με την ανάγκη του Αλέξη Τσίπρα να... στείλει ένα μήνυμα στον βουλευτή ότι δεν πρέπει να θολώνει άλλο την εικόνα του κόμματος ως προς την εμβολιαστική εκστρατεία. 

Στη συνεδρίαση, άλλωστε, ο Πολάκης και κριτική δέχθηκε από άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (όπως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος) αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα άκουσε να λέει πολλές φορές και με αυστηρό ύφος ότι πρέπει η Κουμουνδούρου να εκπέμπει ενιαίο και καθαρό μήνυμα υπέρ των εμβολιασμών. 

Κατά πολλούς ΣΥΡΙΖΑίους, η επιλογή του Παύλου Πολάκη αφενός να συνδεθεί στη συζήτηση, αφετέρου να κρατήσει χαμηλούς τόνους, δείχνει την πρόθεσή του να «ευθυγραμμιστεί» με τις επιταγές Τσίπρα. Ο Neo, πάλι, κρατά μικρό καλάθι και αφήνει τον χρόνο να αποδείξει ή να διαψεύσει την εκτίμηση αυτή...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: