27.8.21

Άδωνι, ούτε να το σκέφτεσαι...Πριν λίγες μέρες ο γιατρός Μανώλης Φραγκάκης έκανε μια ανάρτηση στην οποία εξηγούσε την αξία του εμβολιασμού. Το συγκλονιστικό μήνυμα του γιατρού έγινε viral με αποτέλεσμα ο Άδωνις να προσπαθήσει να το... «αξιοποιήσει».

Ο... υπουργός Ανάπτυξης αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τη συγκεκριμένη ανάρτηση, μόνο που η πρωτοβουλία του Άδωνι εξόργισε τον κ. Φραγκάκη.
 
«Άδωνι, ούτε να το σκέφτεσαι. Όχι στο όνομά μου...

Δεν μπορεί να επικαλείται για αυτά που θέλει να πει, ούτε εμένα ούτε κανέναν από τους υγειονομικούς των οποίων τη ζωή και το έργο περηφανευόταν ότι δυσκόλεψε κατά την καταστροφική θητεία του στο υπουργείο Υγείας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μανώλης Φραγκάκης στην απάντηση του προς τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η δημοσίευση του Μανώλη Φραγκάκη: 

“Χθες αρκετοί άνθρωποι μπήκαν στη διαδικασία να κοινοποιήσουν και να αναπαράξουν ένα κείμενο που έγραψα σχετικά με την ανάγκη να συζητήσουμε για τον εμβολιασμό και την ανάγκη να σταματήσουν να διακινούνται τερατώδεις φήμες γύρω από αυτόν, φήμες που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα.

Για τους συντριπτικά περισσότερους από αυτούς νιώθω χαρά, γιατί καταλαβαίνω ότι αυτό που έγραψα άγγιξε αρκετό κόσμο που θέλησε να το μοιραστεί είτε γιατί τον εξέφραζε είτε γιατί θεώρησε ότι μπορεί να είναι πειστικό για ανθρώπους που εξακολουθούν να είναι δικαίως φοβισμένοι ή μπερδεμένοι.

Όχι για όλους όμως.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας έκλεισε έξι νοσοκομεία, φωνάζοντας κιόλας ότι δεν πρέπει να του κλέψει την ιδέα η τρόικα γιατί η ιδέα ήταν δική του.

Ο υπουργός που επί της θητείας του στο υπουργείο Υγείας είχαμε κουμπαρά στο δωμάτιο των γιατρών του ΤΕΠ, για να αγοράζουμε γάντια από το απέναντι φαρμακείο.Η πρόταση μου σε κάθε κ. Γεωργιάδη είναι να εκμεταλλευτεί αυτές τις πολύ δύσκολες ώρες για τη δημόσια υγεία για να σωπάσει.

Αν όμως δεν το επιθυμεί, κάτι που προφανώς είναι δικαίωμα του, ας γνωρίζει ότι δεν μπορεί να επικαλείται για αυτά που θέλει να πει, ούτε εμένα ούτε κανέναν από τους υγειονομικούς των οποίων τη ζωή και το έργο περηφανευόταν ότι δυσκόλεψε κατά την καταστροφική θητεία του στο υπουργείο Υγείας.

Αν υπάρχουν σήμερα άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια, ερπετά και χαράγματα, δεν είναι γιατί γεννήθηκαν συνωμοσιολόγοι.

Είναι γιατί κάποιοι σαν τον Άδωνι Γεωργιάδη τους στέρησαν την άμεση πρόσβαση στην πρωτοβάθμια υγεία, την ενημέρωση και την κατοχύρωση της σχέσης εμπιστοσύνης με το σύστημα υγείας και τους γιατρούς.

Αδωνι, ούτε να το σκέφτεσαι.
Όχι στο όνομά μου.
Όχι στο όνομά μας.”


Δεν υπάρχουν σχόλια: