14.7.21

Εκτός από το lifestyle...



...υπάρχουν και τα ερωτήματα για την καραντίνα...
   Πλήρες «ρεπορτάζ» για την σύντομη απόδραση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και της Μαρίας Σάκκαρη, αλλά και για το… χρονικό της σχέσης των δύο νεαρών παρουσίασε γνωστή εφημερίδα πριν από μερικές ημέρες.

Εκτός από το lifestyle και τις «κρυφές ματιές» στη ζωή δύο νεαρών ανθρώπων, κάτι που... στην πραγματικότητα δεν απασχολεί και δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν, από το ρεπορτάζ της Real News προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα. Η εφημερίδα επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες που αναφέρουν ότι η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού έγινε πριν από περίπου έξι μήνες, σε πάρτι κοινού τους φίλου στις Σπέτσες.


Εάν θυμόμαστε καλά (που θυμόμαστε) πριν από έξι μήνες, δηλαδή τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο, η χώρα βρισκόταν σε lockdown με απαγόρευση κυκλοφορίας, αυστηρά μέτρα, απαγόρευση συναθροίσεων και απαγόρευση διαδημοτικών μετακινήσεων. Επίσης, δεν είναι λίγα τα κίτρινης αποχρώσεως δημοσιεύματα που εδώ και μήνες μας πληροφορούσαν ότι εκείνη την περίοδο ο υιός του πρωθυπουργού βρισκόταν στον Έβρο για τη στρατιωτική του θητεία.

Άρα, ή το ρεπορτάζ της εφημερίδας έχει λάθη ή κάποιες απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν.

Σωστά;

Efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: