19.7.21

Ο Τσιόδρας προτείνει να αγοραστούν τα μονοκλωνικά...



Ο Κοντοζαμάνης αρνείται...
«Δύσκολη κατάσταση» τον Δεκαπενταύγουστο φέρεται να προβλέπει ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, εφόσον δεν επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί!

Η... στήλη δεν σηκώνει διάψευση:

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έχει εισηγηθεί στην κυβέρνηση εδώ και μήνες την εισαγωγή των μονοκλωνικών φαρμάκων στη χώρα μας, καθώς θεωρεί ότι τα φάρμακα μπορεί να βοηθήσουν αποτελεσματικά στις επιπτώσεις από τον κορονοϊό.

Στο θέμα, ωστόσο, είναι κατηγορηματικά αντίθετος ο αναπληρωτής Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, που επιμένει επισήμως πως πρώτα θα πρέπει τα φάρμακα να λάβουν την ευρωπαϊκή άδεια κυκλοφορίας και όχι να έχουν απλώς άδεια επείγουσας χρήσης, όπως συμβαίνει σήμερα.


Η άρνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στην πρόταση του Σωτήρη Τσιόδρα, πάντως, γεννάει μεγάλα ερωτηματικά, πολύ περισσότερο που μαζί του συμφωνούν και άλλα επιφανή στελέχη της επιτροπής των ειδικών!

Ο επικεφαλής της υγειονομικής επιτροπής του υπουργείου Υγείας, σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», φέρεται να εκτιμά πως υπάρχει «δύσκολη κατάσταση» τον Δεκαπενταύγουστο, εάν δεν επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί και εάν η μετάλλαξη «Δέλτα» ξεφύγει.


Ο Σωτήρης Τσιόδρας, μάλιστα, φέρεται να αναφέρει στους συνομιλητές του πως σε μια τέτοια περίπτωση κοντά στον δεκαπενταύγουστο ενδέχεται να μιλάμε για την «Κόλαση του Δάντη» όσον αφορά στα κρούσματα., θέλοντας προφανώς να δώσει έμφαση στη δυσκολία της κατάστασης!

Βασίλης Σκουρής

ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: