9.7.21

Μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ...


Συνελήφθησαν δύο άτομα γιατί αστυνομικοί μπέρδεψαν τον στόκο με κοκαΐνη...

Κάποιοι… επιθεωρητές Κλουζό της ελληνικής αστυνομίας κατόρθωσαν το ακατόρθωτο.

Δηλαδή, κατάφεραν να μπερδέψουν στόκο με… κοκαΐνη. Το περιστατικό καταγράφηκε λίγες ημέρες νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, με την αστυνομία να ανακοινώνει τον εντοπισμό ενός βάζου με... κοκαΐνη σε όχημα στην περιοχή των Σφαγείων, στη διάρκεια τυχαίου ελέγχου σε όχημα.

Αν και το βαζάκι βρέθηκε μαζί με μπογιές και οικοδομικά υλικά και ο οδηγός του οχήματος ανέφερε εξ αρχής στους αστυνομικούς ότι επρόκειτο για… στόκο, αυτό δεν σταμάτησε το ντετεκτιβικό δαιμόνιο των ανδρών της αστυνομίας.

Έτσι, συνέλαβαν και τους δύο άνδρες που επέβαιναν στο όχημα – με κάποιον κακεντρεχή να μπορεί να υποθέσει πως η αλβανική καταγωγή τους ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο στην όλη υπόθεση.

Οι αστυνομικοί πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον οδηγό και τον συνοδηγό για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Και γιόρτασαν την… επιτυχία τους – και φυσικά το αξεπέραστο ένστικτό τους.
Μόνο που όπως όμως μάθαμε εχθές και μάλιστα από δημοσίευμα του πρακτορείου Associated Press, μετά από σχετικό εργαστηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε πως όντως επρόκειτο για στόκο και όχι για κοκαΐνη.

Έτσι, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να απελευθερωθούν μετά από δύο μέρες αναίτιας κράτησης οι δύο άνδρες με την αστυνομία να καταγράφει άλλη μια επιτυχία…

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: