13.7.21

Οσμή σκανδάλου...


Σε σκάνδαλο μεγατόνων εξελίσσεται η άκρως προκλητική σύμβαση που συνυπέγραψαν η ΕΡΤ με τη “Needfixer ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ” και αφορά την πλέον πολυδιαφημιζόμενη παραγωγή “ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ”, βασισμένη στο... ομώνυμο βιβλίο της γνωστής σε όλους συγγραφέως Βικτώριας Χίσλοπ.

Σύμφωνα με έγγραφο – φωτιά που, κατά αποκλειστικότητα, δημοσιοποιεί το περιοδικό FULL LIFE, η ΕΡΤ διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα μόνο για Ελλάδα και Κύπρο, κάτι εξαιρετικα ανακόλουθο στην τηλεοπτική αγορά, δεδομένου, μάλιστα, ότι οι διοικούντες την Κρατική τηλεόραση έχουν καταβάλει στην εταιρεία παραγωγής το αστρονομικό ποσό, ανά επεισόδιο, των 180.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και εργοδοτικών εισφορών! 

Ποσό εξωφρενικά υψηλό, που δεν έχει διατεθεί ποτέ, στο ελάχιστο, ακόμα και από τα πλέον ισχυρά ιδιωτικά Πανελλαδικά κανάλια.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο επίσημο έγγραφο που δημοσιοποιεί το FULL LIFE, η εταιρεία παραγωγής ήδη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία προκειμένου τη σειρά, που χρυσοπλήρωσε η ΕΡΤ, να προβάλλει παράλληλα και το NETFLIX, με τις ιδιαίτερα υψηλές απολαβές να καρπούται, φυσικά, η Needfixer!...
























Πηγή: enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: