18.6.21

Self test: Πώς ο Σκέρτσος… τίναξε τη συμφωνία στον αέρα!...


O Neo έχει ενημερώσει τους αναγνώστες του για την απόφαση Μητσοτάκη να «καπελώσει» τον υπουργό Υγείας και να αναθέσει κομμάτια της αρμοδιότητάς του στον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσο -όπως, για παράδειγμα, την προμήθεια και διάθεση των self test. 

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο... στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού και πρώην μεγαλοστέλεχος του ΣΕΒ έχει… νεύρα, καθώς η στήλη πληροφορείται πως στη συνάντηση που είχαν οι φαρμακοποιοί με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη και τον Άκη Σκέρτσο, την ώρα που ο Κοντοζαμάνης προσπαθούσε να τους πείσει να συνεχίσουν την διάθεση των αυτοδιαγνωστικών τεστ, ο Σκέρτσος είχε υιοθετήσει ένα στιλ του τύπου «υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια». 

Μάλιστα, τους ενημέρωσε ότι έχει ήδη συνομολογηθεί συμφωνία με τα σούπερ μάρκετ και ότι η κυβέρνηση δεν τούς… έχει ανάγκη. Βεβαίως, αρκετές ώρες αργότερα, σκληρή επίθεση στους φαρμακοποιούς εξαπέλυσε και ο ίδιος ο κ. Κοντοζαμάνης. Όμως, Μητσοτάκης και Σκέρτσος είναι τόσο κοντά, που αν ήθελε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ας… έκανε κι αλλιώς...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: