16.6.21

Στον «κουβά» τα κανάλια...

 Ήθελαν αίμα οι πρωινές εκπομπές των καναλιών, αίμα από το λιμάνι του Πειραιά, αλλά βρέθηκαν στον «κουβά».

Έστειλαν αξημέρωτα τους ρεπόρτερ τους στον Πειραιά, έβαλαν και τα σουπεράκια τους από κάτω για... «διαμαρτυρίες επιβατών» που προφανώς τα είχαν έτοιμα από χθες και καραδοκούσαν εναντίον των απεργών.

Eίχαν βοηθήσει στη δουλειά, από χθες, οι πλοιοκτήτες, οι εφοπλιστές, που έλεγαν στον κόσμο ότι θα γίνουν κανονικά τα δρομολόγια ώστε να τους στείλουν στα λιμάνια και να τους θέσουν απέναντι στους απεργούς. Δημοσιογράφοι και εφοπλιστές σε αγαστή συνεργασία.


Μαζί και οι πρόθυμοι δημοσιογράφοι που ζητούν να τηρηθεί ο νόμος και να μην γίνει η απεργία μια και το πρωτοδικείο Πειραιά την έκρινε παράνομη, λες και δεν υπάρχει απεργία που κρίθηκε παράνομη από τα δικαστήρια.

Ελα όμως που ο κόσμος δεν τσιμπάει και πήρε το μέρος των απεργών προς μεγάλη απογοήτευση των καναλιών. Ιδίως των απεργοσπαστών του ΣΚΑΪ.

Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι, αλλά τόσο και τόσα φιλοκυβερνητικά κανάλια δεν έχει ούτε η Βόρεια Κορέα. Είμαστε μία χώρα που όλα μα όλα τα πανελλαδικά κανάλια τάσσονται υπέρ της κυβέρνησης. Δεν υπάρχει ούτε ένα εναντίον.

Γιατί, άραγε;

 


Δημητρης Κανελλοπουλος

 efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: