1.6.21

Η Λατινοπούλου ξέρει τι κάνει...


Φτιάχνει ένα προκλητικό βίντεο για ένα ανύπαρκτο θέμα γνωρίζοντας πως θα ξεσηκώσει αντιδράσεις. Αυτός είναι ο στόχος της και τον πετυχαίνει ξεπατικώνοντας τα γνωστά μοτίβα της alt-right. 
Χτυπά τις ευαίσθητες χορδές των φεμινιστριών αμφισβητώντας το δικαίωμα της γυναίκας να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της. Χαϊδεύει τα συντηρητικά αντανακλαστικά των δεξιών και... τις παράλογες φοβίες τους.
Ποιες είναι αυτές; Ότι οι φεμινίστριες, οι «προοδευτικοί» θέλουν να κάνουν τις γυναίκες άντρες και τους άντρες αδερφές. Πάνε κόντρα στη φύση, προβάλλουν «ανώμαλα» πρότυπα, εμφανίζουν το άσχημο ως όμορφο.
Τι και αν οι γυναίκες που φωτογραφίζονται με αξύριστες μασχάλες δεν επιβάλλουν σε καμία να μην ξυρίζει τις μασχάλες τις. Μόνο και μόνο που το επιδεικνύουν δημόσια είναι επιβολή και προσβολή για τους δεξιούς. Τους χαλάει την αισθητική.
Και ενώ αυτοί είναι που αστυνομεύουν την έκφραση των ανθρώπων, εμφανίζουν ως επιτιθέμενους όσους δεν ακολουθούν τα δικά τους πρότυπα. 
Η alt-right έχει ανάγει την αυτοθυματοποίηση σε τέχνη και για να τη δικαιολογήσει καταφεύγει στη συνωμοσιολογία. 
Οι μαρξιστές και οι φεμινίστριες, μας λένε, έχουν καταλάβει τα ΜΜΕ, το Χόλυγουντ, τα πανεπιστήμια και προσπαθούν να επιβάλλουν τις «ανώμαλες» ιδέες τους σε όλη την κοινωνία. 
Εκείνοι, αντίθετα, υπερασπίζονται τη «φυσική» τάξη πραγμάτων. Αν τους ασκήσεις κριτική είσαι εχθρός της ελευθερίας της έκφρασης. Μονά ζυγά δικά τους.
Η Λατινοπούλου «τριγκάρει» τις φεμινίστριες που της απαντούν και την κάνουν viral. Ταυτόχρονα, απογειώνει το προφίλ της στους δεξιούς που τη συγχαίρουν γιατί επιτέλους κάποια τολμά να πει τα «αυτονόητα». 
Σπεύδουν δε να τη στηρίξουν απέναντι στις «επιθέσεις» της Αριστεράς που δήθεν θέλει να τη φιμώσει γιατί οι απόψεις της «ενοχλούν».
Και κάπως έτσι, η Λατινοπούλου βάζει πλώρη για τη Βουλή, εκεί που βρίσκεται ήδη ο Μπογδάνος, ως το νέο κακέκτυπο της ανερχόμενης alt-right. Με τη δική μας βοήθεια…

Δεν υπάρχουν σχόλια: