23.6.21

Ξεχείλισε το ποτήρι για τον Παρασκευόπουλο...


Ο Νίκος Παρασκευόπουλος, καίτοι ο περίφημος «αποσυμφορητικός» νόμος που είχε φτιάξει ως υπουργός Δικαιοσύνης έχει αμετακλήτως λήξει από το 2017, από καιρού εις καιρόν βρίσκεται στο στόχαστρο κριτικής που φτάνει στο σημείο της δολοφονίας προσωπικότητας. 

Βεβαίως, η αλήθεια είναι πως... ως τώρα, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να έδινε μερικές συνεντεύξεις ώστε να διαμαρτυρηθεί για την διαρκή στοχοποίησή του, αλλά κρατούσε χαμηλούς τόνους -και όσοι τον ξέρουν, συνομολογούν πως έτσι είναι και ο χαρακτήρας του. 

Ωστόσο, φαίνεται πως ακόμη και για τον ήρεμο και μειλίχιο Παρασκευόπουλο, η στοχοποίησή του σε σχέση με τον βιαστή των Πετραλώνων ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: όταν, μάλιστα, ο πρώην υπουργός είδε ότι ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός έκανε «τιτίβισμα» στο twitter ισχυριζόμενος ότι ο καταζητούμενος βιαστής είχε αποφυλακιστεί χάρη στον νόμο του, αποφάσισε ότι μία συνέντευξη διαμαρτυρίας ή ένα άρθρο δεν έφτανε. 


Έτσι, μοίρασε… εξώδικα κατά όλων όσοι συνέδεσαν την αποφυλάκιση του βιαστή των Πετραλώνων με τον δικό του νόμο, με αποτέλεσμα ακόμη και η περίφημη «Ομάδα Αλήθειας» της ΝΔ να παραδεχθεί το λάθος της και να διορθώσει. Και κάπως έτσι, ο πρώην υπουργός έστειλε μήνυμα πως εφεξής δε θα… σηκώνει μύγα στο σπαθί του...

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: