1.6.21

Το "προσκύνημα" της φανέλας...



«Καιγόταν» για την Εφές

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, αφού πρώτα φρόντισε να προκαλέσει με τις τοποθετήσεις του περί «τουρκικής μειονότητας» στη Θράκη, στη συνέχεια φαίνεται πως ηρέμησε. Μάλιστα, έθεσε ένα περίεργο αίτημα προς τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια, λίγο πριν... ξεκινήσει το ανεπίσημο δείπνο τους, το βράδυ της Κυριακής. Του ζήτησε να έχει ολοκληρωθεί πριν τις 21.30, δηλαδή την ώρα που ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει ο τελικός της Ευρωλίγκας ανάμεσα στη τουρκική Εφές και την Μπαρτσελόνα.

Αν και οπαδός της Φενέρ

Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει ότι το αίτημα του Μεβλούτ Τσαβούσογλου έγινε αμέσως αποδεκτό από τον Νίκο Δένδια. Όσοι μας διαβάζετε τακτικά, θα ξέρετε πως ο Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών είναι φίλαθλος, επομένως έδειξε κατανόηση. Το θέμα είναι πως ο Μ. Τσαβούσογλου δεν είναι οπαδός της Εφές, αλλά της Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, πριν από τρία χρόνια, όταν συνόδευε τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην επεισοδιακή -όπως εξελίχθηκε- επίσκεψή του στην Αθήνα, είχε περάσει όλο το βράδυ στο επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο με τον τότε Υφυπουργό Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, συζητώντας για την αγαπημένη του Φενέρ.

Ξενυχτάει για τον Γιάννη  

Και αφού πιάσαμε την μπασκετοκουβέντα, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ξενυχτάει πολύ αυτό το καιρό. Ο λόγος για τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής και νυν βουλευτή της Α’ Αθηνών Νίκο Βούτση, ο οποίος παρακολουθεί μετά μανίας τα play offs του ΝΒΑ. Σε τέτοιο σημείο, που μερικές φορές βάζει ξυπνητήρι για να παρακολουθήσει παιχνίδια. Όπως εύκολα καταλαβαίνετε, ο Ν. Βούτσης υποστηρίζει τις προσπάθειες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των Μιλγουόκι Μπακς, στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον πολυπόθητο για αυτούς τίτλο του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο.

Από την στήλη "Οff the record" (VICE)

Δεν υπάρχουν σχόλια: