4.6.21

Οι τρίχες της Αφροδίτης...


Εκτόξευσε τον αριθμό των ακόλουθών της, πήρε πολλές θετικές ανταποκρίσεις, αναρίθμητες αρνητικές, έγινε το όνομα της ημέρας που συζητιέται, αλλά η αναγνώριση ήρθε σήμερα –γιατί ως γνωστόν ο Τύπος, ακόμα και στην... παρακμή του, είναι αυτός που δίνει κύρος. 

Η κυρία Αφροδίτη Λατινοπούλου έγινε πρωτοσέλιδο βασικό θέμα και μάλιστα εις διπλούν. Το ένα στην Espresso, που προβάλλει τις απειλές που δέχεται η πολιτευτής («Απειλούν τη ζωή της» ο κεντρικός τίτλος), και το άλλο από την Ελεύθερη Ώρα, που αναγάγει τη αντίδραση της Α.Λ. σε υπεράσπιση του αρχαίου κάλλους. Αυτό και αν δεν είναι επιδοκιμασία, αναγνώριση και δικαίωση! Η εφημερίδα-θεματοφύλακας της... δημοκρατικής έκφρασης κάνει λογοπαίγνιο στον τίτλο της («Η Αφροδίτη της Μήλου με τρίχες»), και γράφει στον υπέρτιτλο: 

«Αριστεροκουλτουριάρηδες και φιλελέδες έπεσαν να φάνε τη Λατινοπούλου γιατί υπερασπίστηκε το αρχαίο κάλλος και την ιστορία της ελληνικής ομορφιάς». Οι τρίχες (κυριολεκτικά και μεταφορικά) της Αφροδίτης έγιναν πρωτοσέλιδο. Επιτυχία!...

harddog-sport.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: