22.6.21

Ποιος ενοχλεί τον πρωθυπουργό…


Ένα ‘παιχνίδι’ ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθούν να βλέπουν στην Χαριλάου Τρικούπη, με μόνο σκοπό να προκαλέσουν πλήγμα στο Κίνημα Αλλαγής, που συνιστά κατά τους ίδιους και την μόνη σοβαρή αντιπολίτευση της χώρας. 

Δεν είναι τυχαίο ότι ο... όρος επανήλθε στους διαδρόμους της Χαριλάου Τρικούπη, την περασμένη εβδομάδα, όταν στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του εργασιακού νομοσχεδίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε περί …πρωτοτύπου και μη, θέλοντας να υποδείξει ως πρωτότυπο τον ΣΥΡΙΖΑ και ως …απομίμηση προφανώς το Κίνημα Αλλαγής. Αυτού, μάλιστα, είχε προηγηθεί λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα σε πανελλαδική εμβέλεια, με την οποία θέλησε να αναφερθεί στην υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ερμηνεύοντάς την μάλιστα και επιχειρώντας μία οφθαλμοφανή παρέμβαση στα εσωτερικά θέματα άλλου κόμματος της αντιπολίτευσης.

Η Φώφη Γεννηματά, μάλιστα, έσπευσε να ‘σηκώσει το γάντι’ άμεσα στη Βουλή, κάνοντας λόγο στη δευτερολογία της για επιχείρηση ταύτισης του Κινήματος Αλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα, και συμφωνώντας (!) με τον πρωθυπουργό, ότι το πρωτότυπο είναι πάντα πιο ισχυρό από το αντίγραφο, για αυτό και επικρατεί. «Θα συμφωνήσω μαζί σας κύριε Μητσοτάκη, γιατί πράγματι ο εκφραστής της Προοδευτικής Παράταξης στην χώρα -το πρωτότυπο- είναι το Κίνημα Αλλαγής και είναι θέμα χρόνου να ξεπεράσουμε τις συκοφαντίες, την προβοκάτσια, όλη την προσπάθεια που τόσο συντονισμένα όλα τα τελευταία χρόνια επιχειρεί και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος μας», είπε.

Αμέσως μετά, την σκυτάλη πήραν στενοί συνεργάτες της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, που έσπευσαν να παρατηρήσουν με νόημα ότι είναι η πολλοστή φορά που ο πρωθυπουργός της χώρας επιλέγει να αναφέρεται στην Φώφη Γεννηματά. Σύμφωνα με τους ίδιους, μάλιστα, αυτό είναι και ενδεικτικό του ποιος τον ενοχλεί περισσότερο…

matrix24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: