22.6.21

Θόλωσε η οθόνη με τα Γλυκά Νερά...


**Καλύτερες οι μεταδόσεις του Euro2020 από τον ΑΝΤ1, ενώ το σεξιστικό πρόγραμμα στα “Πέναλτι” σε αυτή τη συγκυρία, εξακολουθεί να “κοσμεί” το ημερήσιο πρόγραμμα.

**Μην αναρωτιέστε για την εξαφάνιση του... ΕΣΡ και στην υπόθεση των “Γλυκών Νερών” τις τελευταίες 40 ημέρες. Η στήλη έχει περιγράψει εδώ και δύο χρόνια τι συμβαίνει στην Αρχή, με αποτέλεσμα το πρόγραμμα που βλέπουμε όλοι στους τηλεοπτικούς δέκτες.

**Τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλουν να αλλάξουν τίποτα στην Αρχή, καθώς επί της…αρχής είναι μάλλον ικανοποιημένοι από το αποτέλσμα.

**Η πρόκληση της επόμενης σεζόν είναι το νέο Mega, ενώ παραμένει η αγωνία για την τύχη του Open το οποίο έχει δεχθεί πολλές κρούσεις και από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.

**Ανασταλτικός παράγοντας η πρόσφατη αλλαγή στη νομοθεσία. Η φιλελεύθερη κυβέρνηση έχει γεμίσει το νόμο για τα ΜΜΕ με σοβιετικού τύπου απαγορεύσεις.

**Υποψηφιότητα και από την Κρήτη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1, η οποία χθες είχε μια αξιοπρεπή εκπομπή με τον Φάνη Παπαθανασίου για τα Γλυκά Νερά.



**Ο πρώτος κύκλος της σειράς “The Little Drummer Girl”,  ο οποίος γυρίστηκε στην Ελλάδα, με το “νόμο Κρέτσου” βρίσκεται πλέον και στο Nova On Demand μετά την πρεμιέρα της στο Vodafone  TV το 2019.

**Ήταν μια από τις πρώτες διεθνείς παραγωγές που γυρίστηκαν στην χώρα, την εποχή που κανείς δεν είχε καταλάβει ποιες επενδύσεις θα έφερνε στην  Ελλάδα ο ν.4487/2017.

**Η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε ένα έτοιμο νόμο και κλεισμένες συμφωνίες με τα στούντιο και παρουσιάζει ως δικό της, το όλο κινηματογραφικό εγχείρημα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ, αρνείται να δεχθεί πως ως κυβέρνηση έφερε επενδύσεις στη χώρα.

**Η Nova έχει μεγάλες ανάγκες σε πρόγραμμα και αθλητικά γεογνότα, ενώ ο χρόνος για την πρεμιέρα του Σεπτεμβρίου, πλησιάζει.

**Μια ξεχωριστή συναυλία στο Ηρώδειο έδωσε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Γιώργου Πέτρου, τιμώντας την Πα­γκόσμια Ημέρα της Μουσικής με δημοφιλή έργα του Βάγκνερ και του Σούμαν.

**Γίνεται σοβαρή προσπάθεια στην ΕΡΤ στη μουσική, υπό τον Τάσο Ρωσόπουλο, διευθυντή των Μουσικών Συνόλων.

Στήλη "Αιχμές" (typologies.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: