18.6.21

Ελληνας και Χριστιανός ο δολοφόνος…


Τη θυμάστε αυτή τη κ. Λατινοπούλου της Νέας Δημοκρατίας που μας έλεγε για τις τρίχες των γυναικών; Ε, λοιπόν μας έλεγε και για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Αν η Καρολάιν ήταν μαύρη, τοξικομανής, lgbtq κοινότητα, παραβατική κτλ όλη η αριστερά θα ήταν σύμπασα στους δρόμους απαιτώντας... σύλληψη των δραστών και δικαιοσύνη. Όμως για κακή τους τύχη ήταν λευκή, παντρεμένη και ευτυχισμένη με το σύζυγό της και το μωράκι της οπότε αφωνία. Λογικό».

Για κακή μας τύχη λοιπόν η άτυχη γυναίκα ήταν «παντρεμένη και ευτυχισμένη με το σύζυγό της».

Από κοντά και ο Θάνος Τζήμερος, αυτός ονειρευόταν άλλα πράγματα: «Αν ο τραγικός σύζυγος και πατέρας στα Γλυκά Νερά είχε αμυνθεί επιτυχώς, θα τον έσερναν στα δικαστήρια, κατηγορώντας τον ότι δεν εφάρμοσε "αναλογική βία" και όλοι οι προοδευτικούληδες πολιτικοί και δημοσιογράφοι θα λέγαν "μα, να τους σκοτώσει για 15.000 ευρώ;"». Ο «τραγικός σύζυγος και πατέρας» λοιπόν.

Και μην ξεχνάμε και τον καθημερινό καλεσμένο των πρωινών ΜΜΕ, τον αστυνομικό συνδικαλιστή κ. Σταύρο Μπαλάσκα. Στις 11 Μαΐου μας έλεγε πως οι δράστες είναι σεσημασμένοι αλλοδαποί αλλά σήμερα το πρωί στο Mega έλεγε πως ήξεραν από την πρώτη στιγμή πως ο σύζυγος ήταν ο δολοφόνος. Αστυνομία της πλάκας, χρειάστηκαν 37 ημέρες για να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα.

Τελικά δεν ήταν αλλοδαπός.
Τελικά δεν έφταιγε ο νόμος Παρασκευόπουλου.
Τελικά δεν ήταν κακοποιός που τον έβγαλε έξω ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τελικά δεν ήταν «λαθρομετανάστες».
Τελικά δεν ήταν μαφιόζοι να σκοτώνονται μόνοι τους.
Τελικά δεν χρειάζονταν η προκήρυξη της αστυνομίας με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Τελικά δεν είχαν λόγο ύπαρξης τα μπλόκα στα σύνορα.

Τελικά ήταν μία 100% ελληνοχριστιανική γυναικοκτονία.

Οπότε από σήμερα, από χθες το βράδυ δηλαδή που ομολόγησε ο δράστης, τα δεδομένα άλλαξαν. Και το βλέπουμε στους τίτλους ήδη. Αρχισε το γνωστό victim blaming. Μήπως έφταιγε και λίγο η άτυχη γυναίκα;

«Η Καρολάιν απειλούσε με διαζύγιο τον 32χρονο πιλότο - Ανοίγουν στόματα μετά το φονικό» τα Παραπολιτικά.

«Θα σε χωρίσω και θα φύγω με το παιδί - Τα SMS που αντάλλαξαν Καρολάιν και 32χρονος το μοιραίο βράδυ. Η Καρολάιν είχε ενημερώσει τον σύζυγο πως ήθελε να τον χωρίσει, ένα στοιχείο που ίσως αποτελέσει κλειδί στις εξελίξεις» το in.gr.

«Γλυκά Νερά: Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο», το in.gr ξανά. «Από την εικόνα του "στοργικού" πατέρα και συζύγου, στον στυγερό δολοφόνο»...

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: