4.6.21

«Τι είναι αυτό που μας ενώνει»…


Τρεις ομόθρησκες χώρες και ένας τηλεοπτικός σταθμός. Οι πρώτες επαφές ξεκίνησαν πέρυσι το Καλοκαίρι και κρατήθηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

**Τώρα θα δούμε ποιο θα είναι και το... αποτέλεσμα στο τέλος των διαπραγματεύσεων που γίνονται παράλληλα με άλλες υποθέσεις.

**Στα αθλητικά τηλεοπτικά δικαιώματα τώρα, το πρώτο “σκαλοπάτι” είναι το αγγλικό πρωτάθλημα. Αν η Cosmote κερδίσει, για τη Nova είναι μονόδρομος η συμφωνία για την SL.

**Αν η Nova κερδίσει την κούρσα, αποκτώντας το δικαίωμα μετάδοσης από τη μεθεπόμενη σεζόν, τότε η Cosmote θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο να πάρει τις σημαντικότερες ομάδες της SL. Έγινε και με το μπάσκετ στο παρελθόν.

**Ευτυχώς θα ακολουθήσει και τρίτος κύκλος για την καλύτερη σειρά των τελευταίων ετών τις “Άγριες Μέλισσες”. Ο ΑΝΤ1 που βρίσκεται επίσης, σε συνομιλίες, με παράγοντες της αγοράς, αλλάζει.

** Ένας φέρελπις νέος θέλει να φτιάξει έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό.

**Η πολυβραβευμένη «Ρεβάνς», με τον Αντώνη Καφετζόπουλο είναι στο ERTFLIX. Ο Νίκος Βεργίτσης εγκλωβίζει στο καλοκαιρινό αστικό τοπίο της δεκαετίας του ’80 το παρορμητικό ερωτικό παιχνίδι τριών νέων σε κρίση ταυτότητας, οι οποίοι πασχίζουν να σηκώσουν το βάρος των αμφίθυμων συναισθημάτων τους...

typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: