2.6.21

Aνέκδοτα...



BINTEO...
Γίνονται πράγματα στον ΣΚΑΪ και ειδικά στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τους Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου. Από τη μία ο Άρης Πορτοσάλτε με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις πως ο κόσμος δεν χρειάζεται να φοβάται γιατί οι εκτελεστές ξέρουν σημάδι, από την άλλη ο Οικονόμου με τα... ανέκδοτά του... περνάνε όμορφα ομολογουμένως.

«Εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα, είμαστε με τον κόσμο», είπε σήμερα στην εκπομπή ο Δημήτρης Οικονόμου και όλος ο σταθμός «σείστηκε» από τα γέλια. 

Η απίθανη ατάκα του δημοσιογράφου ακούστηκε στη μέση ενός διαλόγου που είχε με τον ανταποκριτή του καναλιού στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλη Κωστίδη. Πώς φτάσαμε όμως στο «εμείς δεν είμαστε με τα κόμματα»...

-«Εσύ σήμερα έχεις πάθει κάτι με την Αριστερά. Σήμερα ξύπνησες Δεξιός»,δήλωσε  ο Μανώλης Κωστίδης απευθυνόμενος στον Δ. Οικονόμου

-«Ενώ συνήθως ξυπνάει Αριστερός, έχεις δίκιο», σχολίασε σκωπτικά η Μαρία Αναστασοπούλου γελώντας.

-«Εμείς παιδιά πρέπει να κρατάμε τις ισορροπίες. Εμείς δεν είμαστε με κόμματα, είμαστε με τον κόσμο» απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου και το πλατό παραλίγο να γκρεμιστεί από τα γέλια.

Μάλιστα o Mανώλης Κωστίδης προσπάθησε να δώσει συνέχεια στο «χωρατό», τρολάροντας ξεκάθαρα τον Οικονόμου και τονίζοντας «Μην το λες εσύ. Εγώ κι η Μαρία να το πούμε. Εσύ είσαι σε μία οδό… κανονική. Ξέρουμε, ξέρουμε».».

  koutipandoras.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: