22.6.21

Παραμένει στο 251 ΓΝΑ η Μαριέττα Γιαννάκου...


...με λοίμωξη του αναπνευστικού...

Στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας εξακολουθεί να νοσηλεύεται η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττα Γιαννάκου με λοίμωξη του αναπνευστικού και τόσο το Μέγαρο Μαξίμου όσο και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας βρίσκονται σε... συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς προκειμένου να ενημερώνονται για την κατάστασή της. Μάλιστα ο κ. Κικίλιας την επισκέφθηκε κιόλας χθες το απόγευμα προκειμένου να της ευχηθεί διά ζώσης ταχεία ανάρρωση.

Η κ. Γιαννάκου βρισκόταν στο Κρανίδι Αργολίδας, όταν το βράδυ του Σαββάτου ένιωσε έντονη δύσπνοια η οποία επιδεινωνόταν. Η πρώην υπουργός μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Ναυπλίου, που ήταν το πλησιέστερο, ωστόσο οι θεράποντες ιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να μεταβεί σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πρωτεύουσας.

Έτσι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, όπου το πρωί της Κυριακής την επισκέφθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Ιωάννης Μαλτέζος και ο πρώην Νομάρχης Αργολίδος Βασίλης Σωτηρόπουλος με τους οποίους διατηρεί μακρά φιλία...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: