13.5.21

Επίσημα στο Πόρτο και το Ντραγκάο ο τελικός του Champions League...


Τελείωσε οριστικά το θρίλερ με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Champions League καθώς ανακοινώθηκε ότι το «Ντραγκάο» του Πόρτο θα είναι επίσημα το γήπεδο που θα φιλοξενήσει φέτος το μεγάλο ματς.

Σύμφωνα με τις... τελευταίες πληροφορίες Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι θα έχουν μαζί τους από 6.000 οπαδούς στο παιχνίδι της 29ης Μαΐου.

Η απόφαση πάρθηκε έτσι ώστε να μπορούν οι Βρετανοί οπαδοί να ταξιδέψουν. Να θυμίσουμε ότι ο τελικός είχε προγραμματιστεί για το γήπεδο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Η Πόλη έχασε για δεύτερη σερί σεζόν το παιχνίδι που θα κρίνει τον Πρωταθλητή Ευρώπης σε διασυλλογικό επίπεδο στην κορυφαία διοργάνωση, το Λονδίνο και το «Γουέμπλεϊ» προσπάθησαν πάρα πολύ για να πάρουν το ματς και ν’ αποφευχθεί το ταξίδι για τις αγγλικές ομάδες και τους οπαδούς των «μπλε» και των «πολιτών», όμως, το θέμα των περιορισμών λόγω της πανδημίας που ακόμα υφίσταται, δεν βοήθησε τους Βρετανούς.

Κάπως έτσι και με την Πορτογαλία να είναι ανοιχτή για το ταξίδι και των 2.000 ανθρώπων (UEFA, χορηγοί, συνεργάτες, Media, πρόεδροι Ομοσπονδιών) που θα είναι προσκεκλημένοι και δεν χρειάζονται αναγκαστική 10ήμερη καραντίνα, το Πόρτο και το «Ντραγκάο» κέρδισαν τη «μάχη»...

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: