12.5.21

Σε καταφύγιο στο Τελ Αβίβ πέρασε τη νύχτα ο Νίκος Βέρτης...


ΒΙΝΤΕΟ

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο δημοφιλής καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης από το βράδυ της Κυριακής για τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί, σήμερα 12 Μαΐου και την Πέμπτη  13 Μαΐου με τη συμμετοχή τουλάχιστον 10.000 ατόμων. Η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα οδήγησε στη... ματαίωση της σημερινής συναυλίας, με την πραγματοποίησή της σε νέα ημερομηνία. 

Κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών βομβαρδισμών ο Νίκος Βέρτης και οι στενοί συνεργάτες του παρέμειναν, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr,  σε καταφύγιο για την ασφάλειά τους, ενώ σειρήνες ηχούσαν στην πόλη που βομβαρδιζόταν.

Ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδούσε στο Ισραήλ, στην πρώτη συναυλία κορυφαίου διεθνούς καλλιτέχνη στη χώρα μετά την πανδημία.

Ο καλλιτέχνης και οι στενοί συνεργάτες του είναι όλοι καλά στην υγεία τους. 

Η Χαμάς ανακοίνωσε σήμερα ότι ο ένοπλος βραχίονάς της εκτόξευσε πάνω από 200 ρουκέτες τις προηγούμενες ώρες εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, σε αντίποινα για τα ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας. Μόνο στο Τελ Αβίβ χθες έπεσαν 110 ρουκέτες με αποτέλεσμα, όσοι βρίσκονται εκεί να περάσουν δύσκολες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει επικοινωνία της Πρεσβείας μας στο Ισραήλ με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για να μπορέσει να προγραμματιστεί πτήση, όταν αυτό θα είναι δυνατόν, προκειμένου να επιστρέψει όποιος το επιθυμεί. 

«Πανικοβληθήκαμε», λέει η τραγουδίστρια, Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του τραγουδιστή στον ΑΝΤ1

Η πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά  «Το Πρωινό» προέβαλε σήμερα το πρωί ένα βίντεο -  ντοκουμέντο από συνεργάτες του Νίκου Βέρτη και συγκεκριμένα από την ορχήστρα του, που καταφθάνει το βράδυ της Τρίτης στο αεροδρόμιο για τη σημερινή συναυλία. 

Ο παρουσιαστής  Γιώργος Λιάγκας επικοινώνησε στον αέρα της εκπομπής με την τραγουδίστρια Έλενα Παπαπαναγιώτου, συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη, η οποία αναφέρθηκε στη δυσάρεστη εμπειρία που έζησαν.

«Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια.

Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται», ανέφερε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Ο Νίκος Βέρτης είναι άκρως δημοφιλής στο Ισραήλ με τις συναυλίες που πραγματοποιεί κάθε χρόνο να ξεπερνούν τις 15.000 κόσμου, ενώ έχει κάνει και αξιόλογες συνεργασίες με ισραηλινούς καλλιτέχνες,με τις πρώτες θέσεις στις συναυλίες του να καταλαμβάνει η elite του επιχειρηματικού κόσμου, του αθλητισμού και της σόουμπιζ της χώρας.

Ο τραγουδιστής, αναμένεται κατά πληροφορίες, εάν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, στον μουσικό πολυχώρο YTON μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου με  νεό άλμπουμ...

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: