7.5.21

Ο Άδωνις συκοφαντεί τους ξανά υγειονομικούς με στρεβλά στοιχεία...


ΒΙΝΤΕΟ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έφτασε, σύμφωνα με τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, ακόμα και στο σημείο να κατασυκοφαντεί τους υγειονομικούς παρουσιάζοντας στα τηλεπαράθυρα μη... αληθή στοιχεία για το ποσοστό των εμβολιασθέντων.

Μάλιστα, κάνοντας σόου σε υψηλούς τόνους και κραυγάζοντας ότι είναι «ντροπή» για τους υγειονομικούς, υποστήριξε, μιλώντας την Τετάρτη στον ΑΝΤ1, ότι είναι προτελευταίοι στην Ευρώπη σε ποσοστό εμβολιασθέντων.

Μόνο που τα στοιχεία δεν είναι αυτά και τον διαψεύδουν ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της Β' ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου, και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Ο Νίκος Καπραβέλος μιλώντας στο OPEN, επεσήμανε ότι δεν είναι σωστά τα στοιχεία που παρουσίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστηρίζοντας ότι έχει εμβολιαστεί το 62% των υγειονομικών.

Μάλιστα, επεσήμανε ότι η συντριπτική πλειοψηφία γιατρών και νοσηλευτών έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν φυσική ανοσία γιατί ήταν μεγάλο το ποσοστό που νόσησε με κορωνοϊό. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι ποσοστό ανεμβολίαστων εντοπίζεται στους διοικητικούς υπαλλήλους.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, εξήγησε ότι το ποσοστό των εργαζομένων στα νοσοκομεία που είτε έχει εμβολιαστεί είτε έχει φυσική ανοσία είτε δεν μπορεί με ιατρική οδηγία να εμβολιαστεί ξεπερνά το 80%.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι εκ του πονηρού γίνεται η κατασυκοφάντηση των υγειονομικών με στόχο να τους αποδοθεί ευθύνη για τη διασπορά στα νοσοκομεία τη στιγμή που δεν έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα...


ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: